ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βρέθηκε «δρόμος με κίτρινα τούβλα» σε βάθος 3.000 μέτρων στον Ειρηνικό: Εκεί που κάποτε «υπήρχε» η Μου; (βίντεο)

Οι ερευνητές έμεινα σύξυλοι!

Βρέθηκε «δρόμος με κίτρινα τούβλα» σε βάθος 3.000 μέτρων στον Ειρηνικό: Εκεί που κάποτε «υπήρχε» η Μου; (βίντεο)

Όποιος πιστεύει ότι η επίσημη Ιστορία ξεκινάει με την πόλη Ιεριχώ το 6.000 π.Χ είναι βαθιά νυχτωμένος, καθώς υπάρχουν ευρήματα και ιστορίες των αρχαίων λαών που δεν αιτιολογούν την ανάδειξη πολύπλοκων και εξωπραγματικών πολιτισμών από το 4.000 π.Χ. και έπειτα.

Πίσω από την ιστορία της Ατλαντίδας στον Ατλαντικό ή της περιβόητης Αυτοκρατορίας της Μου στον Ειρηνικό, κρύβεται κάτι αληθινό και χειροπιαστό.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι εμφανίστηκε η τελειότερη γλώσσα του πλανήτη, τα αρχαία Ελληνικά, ξαφνικά το 600 π.Χ. χωρίς να υπάρχει από πίσω μία διαδικασία τελειοποίησης που διαρκεί πολλές χιλιετίες.

Κάποιοι υπήρξαν πριν, που γνώριζαν πάρα πολλά και πέρασαν τις γνώσεις τους με διάφορους τρόπους και μετά από μεγάλες καταστροφές στις επόμενες γενιές.

Η πρώτη εξερεύνηση υποβρύχιων ηφαιστείων στον Ειρηνικό Ωκεανό έφερε στο φως μία αρχαία ξεραμένη κοίτη λίμνης, υπό τη μορφή ενός δρόμου από κίτρινα τούβλα.

Η αποστολή, η πρώτη σε κορυφογραμμή βαθέων υδάτων, έγινε βόρεια των νησιών της Χαβάης, εκεί που το εξερευνητικό σκάφος Nautilus, που αυτή τη στιγμή ερευνά την κορυφογραμμή Lili?uokalani εντός του Θαλάσσιου Εθνικού Μνημείου Papahanaumokuakea (PMNM), ήρθε αντιμέτωπη με το πρωτόγνωρο σκηνικό.

Το PMNM είναι μια από τις μεγαλύτερες θαλάσσιες περιοχές διατήρησης στον κόσμο, μεγαλύτερη από όλα τα εθνικά πάρκα των Ηνωμένων Πολιτειών μαζί. Όπως είναι ως επί το πλείστον, “άγνωστη” καθώς έχει εξερευνηθεί περίπου το 1/3 του θαλάσσιου πυθμένα του.

Οι ερευνητές έφτασαν στα 3.000 μέτρα κάτω από τη θάλασσα συνεχίζοντας το έργο τους.

Βίντεο που «ανέβηκε» στο YouTube, δείχνει τη στιγμή που ερευνητές κατέγραψαν τον “κίτρινο δρόμο” ή “δρόμο προς το Οζ”, όπως τον «βάφτισαν».

«Είναι ο δρόμος για την Ατλαντίδα», ακούγεται να αναφωνεί ένας εκ των ερευνητών. «Ο δρόμος με τα κίτρινα τούβλα;», ακούγεται να λέει μια άλλη φωνή.

«Αυτό είναι παράξενο», πρόσθεσε ένα άλλο μέλος της ομάδας. «Πλάκα μου κάνεις; Αυτό είναι τρελό».

Μόνο που αν υπήρχε εκεί κάτι το εξωπραγματικό (για την στενόμυαλη αντίληψή μας) δεν ήταν η Ατλαντίδα, αλλά βάση των θρύλων του Ειρηνικού επρόκειτο για την Μου ή για την Λεμούρια (αν και την τελευταία οι θρύλοι την τοποθετούν στον Ινδικό Ωκεανό).

Την Μου την στοιχιοθέτησε για πρώτη φορά ως θρυλική ήπειρο ο διάσημος αρχαιοδίφης Augustus Le Plongeon, κατόπιν ερευνών στα ερείπια των Μάγια στο Γιουκατάν του Μεξικού.

Την ανακάλυψε διαβάζοντας το ιερό βιβλίο των Μάγια το Πόπολ Βου.

Kάποιοι θα πουν πως πρόκειται για συμπτωματικό γεωλογικό σχηματισμό σε ότι αφορά τον δρόμο με τα κίτρινα τούβλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο καθένας έχει την ερμηνεία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.