ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μπάχαλο στο νοσοκομείο Ρεθύμνου: Έβγαλαν θετική στον κορωνοϊό γυναίκα… χωρίς να της κάνουν τεστ! (βίντεο)

Μπάχαλο στο νοσοκομείο Ρεθύμνου: Έβγαλαν θετική στον κορωνοϊό γυναίκα… χωρίς να της κάνουν τεστ! (βίντεο)

Σε σοβαρή καταγγελία προχώρησε στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια γυναίκα η οποία επισκέφτηκε το νοσοκομείο Ρεθύμνου με συμπτώματα δύσπνοιας και βήχα.

Η κ. Μαγιάφα σε δημόσια ανάρτησή της περιγράφει μαζί με άτομο που τη συνόδευσε στο νοσοκομείο ότι ενώ παρέμεινε δύο ώρες στην αίθουσα αναμονής, αφού πήραν τα στοιχεία της, ένας γιατρός την πλησίασε και μόλις συνειδητοποίησε ότι είχε βήχα, απομακρύνθηκε.

Όπως αναφέρει, ο συνοδός της πήγε στο φαρμακείο και της αγόρασε δυο self test τα οποία βγήκαν αρνητικά και τελικά η γυναίκα επέστρεψε σπίτι της.

Ωστόσο, σύμφωνα με την καταγγελία της, μετά από 24 ώρες, την κάλεσαν από το νοσοκομείο του Ρεθύμνου και την ενημέρωσαν ότι έχει βρεθεί θετική στον κορωνοϊό.

Η κα. Μαγιάβα ισχυρίζεται ότι το προσωπικό ουδέποτε την υπέβαλλε σε κάποιον έλεγχο για να διαπιστωθεί αν νοσεί από Covid-19 και αμφιβάλλει για τον τρόπο που καταγράφονται τα κρούσματα στην περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.