Δ.Γιαννακόπουλος κατά κυβέρνησης: «Δεν πίστευα ότι θα βγάλετε αυτά τα φασιστικά μέτρα – Νομίζετε δεν θα μπούμε μέσα…»

Δ.Γιαννακόπουλος κατά κυβέρνησης: «Δεν πίστευα ότι θα βγάλετε αυτά τα φασιστικά μέτρα – Νομίζετε δεν θα μπούμε μέσα…»

Την οργισμένη αντίδραση του ιδιοκτήτη της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, προκάλεσαν οι ανακοινώσεις του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, για απαγορεύσεις σε ανεμβολίαστους.

Ο Δ.Γιαννακόπουλος, ο οποίος έχει ταχθεί ξεκάθαρα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, ανέβασε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram λίγη ώρα μετά τις ανακοινώσεις.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα βγάλετε αυτά τα φασιστικά μέτρα. Πίστευα ότι ήταν τρόπος να εκφοβίσετε να εκβιάσετε τον κόσμο να εμβολιαστεί. Είσαστε κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, όχι των μισών. Θα γελάσουμε τώρα, νομίζετε δεν θα μπούμε μέσα…» τονίζει χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ.

Ενώ στη συνέχεια ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες, με τις οποίες συνέδεε ουσιαστικά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης με τους Ναζί.

«Πως δουλεύει η χειραγώγηση:

  1. Φόβος: Κάνε αυτό αλλιώς κάτι κακό θα συμβεί
  2. Κολακεία: Κάνε αυτό και θα είσαι καλός άνθρωπος
  3. Δωροδοκία: Κάνε αυτό και εγώ θα κάνω κάτι για σένα
  4. Βία: Κάνε αυτό αλλιώς…
    Σύντομα
  5. Οι άνθρωποι θα σας ανατρέψουν», αναφέρει στην πρώτη του δημοσίευση.

«Δημοκρατία: “Η Δημοκρατία είναι το πολίτευμα όπου η εξουσία πηγάζει από το λαό, ασκείται από το λαό και εξυπηρετεί τα συμφέρονται του λαού. Κεντρικό χαρακτηριστικό της δημοκρατίας είναι η λήψη αποφάσεων με ψηφοφορία των πολιτών (στην άμεση δημοκρατία, στις εκλογές ή στα δημοψηφίσματα) ή κάποιων αντιπροσώπων τους (στην αντιπροσωπευτική δημοκρατία)».

«Οι Ναζί είχαν μια φράση που κάλυπτε όλες τις καταχρήσεις από το Κράτος: Είναι για την ασφάλεια σου».

Δείτε τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.