Εμβόλια: «Εκκαθαρίσεις αντικαθεστωτικών» – Ο ΙΣΑ καλεί σε απολογία τον πρόεδρο της ΕΣΤΙΑ γιατί «κάλεσε σε αντίσταση»

Εμβόλια: «Εκκαθαρίσεις αντικαθεστωτικών» – Ο ΙΣΑ καλεί σε απολογία τον πρόεδρο της ΕΣΤΙΑ γιατί «κάλεσε σε αντίσταση»

Συνεχίζονται οι διώξεις «αντικαθεστωτικών» από τον ελεγχόμενο από την κυβέρνηση Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, καθώς ο πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Γιατρών (ΕΣΤΙΑ), πλοίαρχος του ΠΝ και στρατιωτικός γιατρός, τ.διευθυντής της Β’Παθολογικής Κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, νυν πρόεδρος του «Κινήματος 21», Ζώης Μπέχλης, κλήθηκε σε απολογία γιατί «κάλεσε σε αντίσταση» τους πολίτες.

Συγκεκριμένα σε πρόσφατη συγκέντρωση που είχε λάβει χώρα στο Σύνταγμα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού ο Ζ.Μπέχλης είχε κάνει μια «χειμαρρώδης» ομιλία.

Η ομιλία του δεν πέρασε απαρατήρητη από τον ΙΣΑ, ο οποίος τον καλεί σε απολογία για τα όσα είπε. Σε έγγραφο που παραθέτουμε στη συνέχεια του κειμένου ο ΙΣΑ αναφέρει την ομιλία του Ζ.Μπέχλη και στη συνέχεια υποστηρίζει τα εξής.

«Δημοσίως καλείτε του πολίτες να αντισταθούν, εκφράζεστε απρεπώς κατά τρόπο που δεν συνάδει με το ιατρικό λειτούργημα και εκφράζετε αντιεπιστημονικές απόψεις. Τίθεται ζήτημα εκ μέρους σας παράβασης των άρθρων 2 παρ 2. 21 παρ 1 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005 ΦΕΚ Α), και 191 του Ποινικού Κώδικα».

Το έγγραφο:

Κύκλοι προσκείμενοι στον πρόεδρο της Ένωσης Στρατιωτικών Γιατρών πλοίαρχο και επικεφαλής του «Κινήματος 21», σχολίαζαν σχετικά με την κλήση του σε απολογία από τον ΙΣΑ:

«Ενοχλήθηκαν γιατί τελικά η αλήθεια ενοχλεί.

Εκ του κειμένου φαίνεται ο τρόμος της παράταξης που εκπροσωπεί ο κ. Πατούλης στον ΙΣΑ, του πολιτικού συστήματος και όσων εμπλέκονται στα πρωτόγνωρα γεγονότα που βιώνει η πατρίδα μας. Αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία.

Είναι σίγουρο ότι οι σύμβουλοι ενός πρωθυπουργού που παραπαίει μεταξύ λάθους χειρισμών, ή…¨λάθους” χειρισμών της πανδημίας, εμβολίων που στερούνται της απαιτούμενης εμπιστοσύνης του κόσμου και πρέπει να γίνονται εκβιαστικά και δια της βίας και θλιβερών εξαγγελιών για 50 GB data σε κινητά, αντιλαμβάνονται ότι η αντίσταση και η ανατροπή έρχονται απρόβλεπτα και ακηδεμόνευτα από εκεί που δεν το περιμένουν».

Η «επίμαχη» ομιλία του Ζ.Μπέχλη

«Είμαι ανεμβολίαστος και θα μείνω ανεμβολίαστος

Πολλοί εμβολιάστηκαν, πολλοί διαφωνούν, όμως όλοι θα καταλάβουν ποια είναι η αλήθεια και την αλήθεια θα την καταλάβετε εάν δείτε τι πάνε να κάνουν με την αναστολή εργασίας στα παιδιά σας. Την ίδια ώρα που ο Μητσοτάκης, το κολλεγιόπαιδο, στέλνει τον γιό του να τσιλιμπουρδίζει στο Roland Garros με μερικές χιλιάδες ευρώ χαρτζιλίκι. Την ίδια ώρα απειλεί τα παιδιά του ελληνικού λαού με γενοκτονία και πείνα.

Γιατί αυτό πάνε να κάνουν. Τη στιγμή που αυτοί το γλεντάνε στα γκαλά απειλούν το φτωχό σπουργίτι, τον Έλληνα, τις μονογονεικές οικογένειες, τις οικογένειες που μεγαλώνουν τρία παιδιά. Και αυτό γιατί δεν είναι ούτε από το Αφγανιστάν, ούτε από το Πακιστάν. Είναι Ελληνόπουλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είμαστε στο δρόμο του αγώνα μέχρι τέλους, αρνηθείτε τους, πολεμήστε, αντισταθείτε»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.