ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Από Δευτέρα lockdown σε όσους άνω των 60 ετών δεν κάνουν την τρίτη δόση – Μόνο το 30% όλων των ηλικιών την έχει κάνει!

Κυβερνητικός εμπαιγμός σε όσους έσπευσαν να εμβολιαστούν για να πάρουν την ελευθερία τους πίσω

Από  Δευτέρα lockdown σε όσους άνω των 60 ετών δεν κάνουν την τρίτη δόση – Μόνο το 30% όλων των ηλικιών την έχει κάνει!

Η κυβέρνηση σκοπεύει να θέσει σε καθεστώς ανεμβολίαστου εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες από την Δευτέρα παρόλο που αυτοί έχουν κάνει ήδη δυο δόσεις εμβολίων.

Από τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου αναμένεται να μπουν περιορισμοί στην πρόσβαση σε εσωτερικούς χώρους των ατόμων 60 ετών και άνω, που δεν εμβολιάστηκαν με την τρίτη δόση στους επτά μήνες μετά τη δεύτερη!

Εστίαση, ψυχαγωγία και αθλητισμός θα «κλείσουν» τις πόρτες τους για την κατηγορία αυτή των συμπολιτών μας, οι οποίοι θα δουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους να ακυρώνεται αυτόματα και να αντιμετωπίζονται ως ανεμβολίαστοι, παρότι έχουν κάνει και δύο δόσεις εμβολίου!

Αυτό σημαίνει πως για όσους εργάζονται, θα χρειάζονται υποχρεωτικά δύο rapid test την εβδομάδα και επιπλέον αυτών, όσα ακόμη τεστ χρειαστούν για καταστήματα και μεταφορές με πλοία, αεροπλάνα υπεραστικά τρένα.

Τη δεδομένη στιγμή και όπως αποκάλυψε το Star, το συγκεκριμένο μέτρο αφορά περίπου 160.000 άτομα άνω των 60 ετών που δεν έχουν κάνει την τρίτη δόση, έχοντας υπερβεί το επτάμηνο μετά την (υποτιθέμενη) ολοκλήρωση του εμβολιασμού τους.

Η Κυβέρνηση είναι έτοιμη να υιοθετήσει και την εισήγηση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων, να λήγουν τα πιστοποιητικά νόσησης στους τρεις μήνες (αντί για έξι που ισχύουν μέχρι σήμερα) και να εκδίδονται μόνο μετά από επιβεβαίωση με μοριακό τεστ.

Σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία, 1.710.000 άτομα έχουν κάνει και την τρίτη δόση του εμβολίου, αριθμός που αποτελεί το 30% των «δικαιούχων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.