Μάλλον για μην μας ματιάσει μας «έφτυσε» ο Τραμπ...

Αποσωληνώθηκε 26χρονη με κορωνοϊό που είχε γεννήσει στο Ιπποκράτειο

Αποσωληνώθηκε 26χρονη με κορωνοϊό που είχε γεννήσει στο Ιπποκράτειο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ευχάριστα τα νέα για μία 26χρονη έγκυο γυναίκα η οποία νοσηλευόταν με κορωνοϊό διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.

Η νεαρή γυναίκα είχε γεννήσει με καισαρική τομή καθώς νόσησε με κορωνοϊό, ενώ βρισκόταν στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η 26χρονη είχε αποσωληνωθεί και επαναδιασωληνώθηκε στις 8 Δεκεμβρίου καθώς επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της. Πριν από δύο ημέρες αποσωληνώθηκε και σύντομα θα επιστρέψει κοντά στο μωράκι της, το οποίο βρίσκεται στο σπίτι από τις 19 Νοεμβρίου.

Πηγή: thestival.gr

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.