
Τροχαίο δυστύχημα συνέβη νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από τη Λάρισα.
Στο δρόμο Λάρισας – Τυρνάβου και συγκεκριμένα στο ύψος της διασταύρωσης για Πλατανούλια, φορτηγό συγκρούστηκε με ΙΧ υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο οδηγός του ενός οχήματος για τον απεγκλωβισμό του οποίου έσπευσαν δύο οχήματα και πέντε άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ βρέθηκαν στο σημείο και ο άλλος οδηγός, ηλικίας 55 με 60 ετών, μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Oxfam: Ένας νέος δισεκατομμυριούχος προστίθετο περίπου κάθε 30 ώρες κατά τη διάρκεια της πανδημίας
- Α.Νταβούτογλου: «Απαράδεκτες οι θέσεις Μητσοτάκη στις ΗΠΑ – Καθυστερημένη η αντίδραση Ερντογάν»
- Επικεφαλής Saudi Aramco: «Η παγκόσμια κοινότητα μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπη με κραχ στα επίπεδα προσφοράς»
- Telegram Community: Ένας ακόμη τρόπος για να μαθαίνεις πρώτος τα τελευταία νέα από το Pronews.gr
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.