ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έκδοση αίτησης για υποβολές προσφοράς από την Τουρκία για έξι νέα υποβρύχια

Έκδοση αίτησης για υποβολές προσφοράς από την Τουρκία για έξι νέα υποβρύχια

Στις 28 Δεκεμβρίου 2006, η γραμματεία αμυντικών βιομηχανιών της Τουρκίας (SSM), εξέδωσε αίτηση για την υποβολή προσφοράς (RfP-Request for Proposals), η οποία απευθύνεται σε όλους τους κατασκευαστές υποβρυχίων συμβατικής πρόωσης.

H τουρκική RfP αποτελεί το πρώτο βήμα ενός νέου προγράμματος, μέσο του οποίου το τουρκικό ναυτικό σκοπεύει να αποκτήσει έξι νέα υποβρύχια τα οποία από ότι έχει γίνει γνωστό θα είναι εφοδιασμένα με σύστημα αναερόβιας πρόωσης (AIP-Air Independent Propulsion). H προθεσμία προμήθειας της τουρκικής RfP για την προμήθεια των έξι νέων υποβρυχίων, λήγει στις 17:00 ώρα Άγκυρας της 31ης Ιανουαρίου του 2007, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος της απόκτησής της από τους ενδιαφερόμενους κατασκευαστές, ανέρχεται σε 10.000 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.