ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέο σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας στα αναβαθμισμένα Μ1Α2 Abrams

Νέο σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας στα αναβαθμισμένα Μ1Α2 Abrams

Η Meggit Defense Systems Inc. υπέγραψε συμβόλαιο με τη General Dynamics Land Systems, για την κατασκευή και παράδοση συστημάτων διαχείρισης θερμοκρασίας (thermal management system) που θα εγκατασταθούν στα αναβαθμισμένα M1A2 SEP Abrams.

Η Meggit Defense Systems Inc. είναι θυγατρική της Meggit PLC., το δε ύψος του συμβολαίου που υπογράφηκε τα τέλη του περασμένου Μαΐου, ανέρχεται σε 31 εκατ. δολάρια. Ο Αμερικανικός στρατός θα αναβαθμίσει το μεγαλύτερο μέρος του στόλου των αρμάτων μάχης Μ1Α2 που διαθέτει, προκειμένου αυτά να διατηρηθούν αξιόμαχα και για τα επόμενα δέκα τουλάχιστον χρόνια. Η General Dynamics Land Systems είναι ο κύριος ανάδοχος του προγράμματος αυτού, που βρίσκεται στη φάση της υλοποίησής του. Η παράδοση των πρώτων συστημάτων, που αποτελούνται από μία μονάδα αφύγρανσης και μονάδα διαχείρισης αέρος ισχύος 7 κιλοβάτ για την παροχή ψυχρού αέρα, για το πλήρωμα, τα ηλεκτρονικά και τα ηλεκτροπτικά συστήματα του άρματος, θα ξεκινήσει τις αρχές του 2008. Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα η Meggit έχει παραδώσει περισσότερες από 900 τέτοιες μονάδες στη General Dynamics Land Systems.  

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.