ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κίνηση στις ΗΠΑ για την αποκατάσταση της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη

Ο διαπρεπής ομογενής Κρις Σπύρου, πρόεδρος του Αμερικανικού Συμβουλίου για την Aποκατάσταση της Αγίας Σοφίας, «FREE AGIA SOPHIA COUNCIL OF AMERICA», θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στην Ένωση Ξένων Ανταποκριτών, αύριο, 14 Ιουνίου, εν όψει της Δημόσια Ακρόασης (Public Hearing) στη Μικτή Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Αμερικανικού Κογκρέσου για το θέμα στις 20 Ιουνίου. 

Η προγραμματισμένη ακρόαση στο Κογκρέσο έχει ως θέμα: «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ: Η ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΕΝΟΣ ΙΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ». Της ακρόασης θα προεδρεύσει ο Πρόεδρος της Μικτής Επιτροπής  Ανθρώπινων Δικαιωμάτων της Βουλής και της Γερουσίας των ΗΠΑ, Βουλευτής (Congressman), Τομ Λάντος. Ο βουλευτής Τομ Λάντος είναι, επίσης, Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Κογκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Ο Κρις Σπύρου θα καταθέσει, επίσης, για τις προσπάθειες του Συμβουλίου «FREE AGIA SOPHIA COUNCIL OF AMERICA» , του οποίου ηγείται,  για την αποκατάσταση του ιερού χώρου της Αγίας Σοφίας ως ιερό τόπο της Χριστιανοσύνης και την επαναφορά της Αγίας Σoφίας ως σύμβολο της Ορθοδοξίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κρις Σπύρου θα ενημερώσει τους Ανταποκριτές Ξένου Τύπου στην Αθήνα, καθώς και τους Έλληνες δημοσιογράφους για την επικείμενη κατάθεσή του στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Κογκρέσου και την ιστορική σημασία της δημόσιας αυτής ακρόασης στο Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.