ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Ο κυβερνήτης του Νιου Τζέρσεϊ «παρήγγειλε» μια παραλία μόνο για αυτόν (φωτό)

ΗΠΑ: Ο κυβερνήτης του Νιου Τζέρσεϊ «παρήγγειλε» μια παραλία μόνο για αυτόν (φωτό)

Ο ευτραφής κυβερνήτης του Νιου Τζέρσι δέχτηκε βροχή επικριτικών σχολίων μετά την δημοσίευση φωτογραφιών που τον δείχνουν να χαλαρώνει με την οικογένεια και φίλους του σε μια παραλία που είχε δώσει εντολή να κλείσει για τους λουόμενους

Απίστευτο τρολάρισμα από τους χρήστες των social media μετά την πρωτοφανή κίνηση του Ρεπουμπλικανού κυβερνήτη του Νιου Τζέρσεϊ, Κρις Κρίστι, να κάνει ηλιοθεραπεία με την οικογένειά του σε παραλία δημόσιου πάρκου της πολιτείας, την οποία όμως είχε κλείσει για το κοινό.

Προτού βάλει μαγιό για να κάνει ηλιοθεραπεία, ο Ρεπουμπλικανός κυβερνήτης αποφάσισε να κλείσουν το Σαββατοκύριακο όλες οι κρατικές υπηρεσίες που θεωρούνται μη απαραίτητες, ανάμεσά τους και τα πάρκα και η παραλία Island Beach, λόγω αδυναμίας να καταλήξει με τους βουλευτές σε συμφωνία για τον προϋπολογισμό της Πολιτείας.

Κι ενώ η αστυνομία έδιωχνε τους πολίτες, ο κυβερνήτης του Νιου Τζέρσει με τη σύζυγό του και άλλα άτομα έκαναν ηλιοθεραπεία στην έρημη παραλία. Αργότερα πήρε το ελικόπτερο για να μεταβεί από την παραλία στην πρωτεύουσα της πολιτείας, Τρέντον, όπου επρόκειτο να δώσει συνέντευξη Τύπου.

“Απολαύσατε τον ήλιο σήμερα;” τον ρώτησαν δημοσιογράφοι πριν δώσουν στη δημοσιότητα τις επίμαχες φωτογραφίες.”Δεν μπόρεσα να απολαύσω τον ήλιο σήμερα”, είπε. Όταν αργότερα ενημερώθηκε ο εκπρόσωπός του, Μπράιαν Μάρει, για την ύπαρξη φωτογραφικών ντοκουμέντων, δήλωσε: “Ναι, ο κυβερνήτης βρέθηκε για λίγο σήμερα στην παραλία για να μιλήσει στη γυναίκα του και μέλη της οικογένειάς του προτού πάει στο γραφείο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι απόλαυσε τον ήλιο, αφού, κατά τον Μάρει, ο Κρίστι φορούσε καπέλο του μπέιζμπολ…”

Ο Κρις Κρίστι υποστήριξε πάντως ότι η οικογένειά του περνά τα Σαββατοκύριακα στην θερινή κατοικία του κυβερνήτη συνεχίζοντας όμως να είναι προκλητικός:”Έτσι έχουν τα πράγματα. Θέσε υποψηφιότητα για κυβερνήτης και μπορείς να έχεις μια κατοικία εκεί”, απάντησε στην ερώτηση αν είναι δίκαιο να χρησιμοποιεί μόνο αυτός την παραλία…

Τα αμερικανικά ΜΜΕ άδραξαν την ευκαιρία για να επιτεθούν στον “κολλητό” του Τραμπ. Με τη βοήθεια του photoshop τον…τοποθέτησαν στο Οβάλ Γραφείο μαζί με το καρεκλάκι της παραλίας, “καβάλα στ’ άλογο”, στην επίμαχη παραλία να κάνει ηλιοθεραπεία με φόντο το άγαλμα της Ελευθερίας και άλλα ευφάνταστα σενάρια.

Παλαιότερα, πάντως, τα πράγματα ήταν καλύτερα για τον Κρίστι. Είχε κερδίσει τα εύσημα από τον τέως πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα για την αντιμετώπιση του κυκλώνα “Σάντι” που χτύπησε την πολιτεία Νιου Τζέρσει το 2012, ωστόσο στην πορεία, το σκάνδαλο “Bridgegate” αμαύρωσε την εικόνα του και βύθισε τα ποσοστά δημοφιλίας του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις αρχές του 2016 έσπευσε να πάρει το μέρος του Τραμπ και από τότε η δημοσκοπική κατρακύλα συνεχίστηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.