ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Σαντορίνη: Οικογένεια διατηρούσε θερμοκήπιο με χασισοφυτεία και παράνομα όπλα

Σαντορίνη: Οικογένεια διατηρούσε θερμοκήπιο με χασισοφυτεία και παράνομα όπλα

Συνελήφθη μια τριμελής οικογένεια που καλλιεργούσε χασισοφυτεία και διακινούσε την παραγωγή της στο νησί.

Μια τριμελής οικογένεια εμπλέκεται στην καλλιέργεια χασισοφυτείας και την διακίνηση της παραγωγής της στην γραφική Σαντορίνη. Στο σπίτι του ζευγαριού και του γιου τους βρέθηκαν το θερμοκήπιο στο οποίο καλλιεργούσαν τη φυτεία, που υπολόγιζαν να επεκτείνουν, σημαντική ποσότητα χασίς και παράνομα όπλα.

Με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος Θήρας έκαναν έρευνα στην κατοικία του 49χρονου Έλληνα, της 48χρονης Πολωνής συζύγου του και το 21χρονου γιου τους και βρήκαν οκτώ συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 100 γραμμαρίων που σκόπευαν να διακινήσουν σε παραθεριστές, όπως επιβεβαίωσαν και δυο ζυγαριές ακριβείας. Στο σπίτι, κατέσχεσαν ακόμη τρία κυνηγετικά όπλα χωρίς άδεια κατοχής και 16 φυσίγγια.

Όμως, οι σπόροι κάνναβης και διάφορα χημικά συστατικά για την ανάπτυξη φυτών που βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών, έκαναν τους αστυνομικούς να ερευνήσουν τον χώρο έξω από το σπίτι. Και εκεί ανακάλυψαν ένα αυτοσχέδιο θερμοκήπιο μέσα στο οποίο και γύρω από αυτό υπήρχαν γλάστρες με 24 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως τριών μέτρων που κατασχέθηκαν μαζί με 111 γλάστρες, στις οποίες η οικογένεια θα φύτευε και άλλους σπόρους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ζευγάρι και ο νεαρός οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου κατηγορούμενοι για παράνομη οπλοκατοχή, κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.