ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6. Και αν...

Μεθυσμένοι τουρίστες στην Ινδία επισκέφτηκαν καταρράκτη και έπεσαν από ύψος 30 μέτρων (βίντεο)

Μεθυσμένοι τουρίστες στην Ινδία επισκέφτηκαν καταρράκτη και έπεσαν από ύψος 30 μέτρων (βίντεο)

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στην Ινδία όταν δύο μεθυσμένοι τουρίστες επισκέφτηκαν έναν καταρράκτη στην Αmboli και σκοτώθηκαν… Αστειευόμενοι βγήκαν από τα κάγκελα ασφαλείας και έπεσαν από ύψος 30 μέτρων σε φαράγγι.

Σε βίντεο μάλιστα που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και έγινε viral καταγράφεται ολόκληρη η τραγωδία που συνέβη την Δευτέρα.

Οι νέοι άντρες, μόλις 25 και 21 ετών, εργάζονταν σε ένα εκτροφείο πουλερικών και σύμφωνα με την New India Express επισκέφτηκαν το αξιοθέατο μαζί με συναδέλφους τους.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που οι δύο άντρες ριψοκινδυνεύοντας τη ζωή τους πέρασαν το σιδερένιο κιγκλίδωμα, ενώ άλλοι τουρίστες τους φώναζαν να σταματήσουν. Παρόλα αυτά οι δύο νέοι, σε κατάσταση μέθης συνέχισαν και ενώ βρίσκονταν έξω από τα κάγκελα ασφαλείας, ο ένας έχασε την ισορροπία του και παρέσυρε στο θάνατο και τον δεύτερο που του κρατούσε το χέρι.

Όπως σημειώνουν πάντως τα ξένα Μέσα, αν και οι υπόλοιποι τουρίστες γύρω τους έβλεπαν το περιστατικό, δεν προσπάθησαν να εμποδίσουν τους δύο νεαρούς να διαπεράσουν τα κάγκελα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά τους οι συνάδελφοι των δύο νεαρών πίστευαν ότι εξαφανίστηκαν καθώς δεν γνώριζαν για τι συνέβη. Τέλος, ο ιδιοκτήτης του εκτροφείου στο οποίο εργάζονταν υπέβαλε μήνυση για την απουσία αστυνομίας από το σημείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.