ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6. Και αν...

Βίντεο: Αεροσκάφος τυλίγεται στις φλόγες λίγο πριν την απογείωση-Τραυματίστηκαν επιβάτες

Βίντεο: Αεροσκάφος τυλίγεται στις φλόγες λίγο πριν την απογείωση-Τραυματίστηκαν επιβάτες

Λίγα δευτερόλεπτα χρειάστηκαν για να τυλιχτεί στις φλόγες αεροπλάνο και ένα βίντεο δημοσιεύτηκε το οποίο προκαλεί σοκ.

Το αεροπλάνο της American Airlines μετέφερε 161 επιβάτες και έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στον διάδρομο του αερδρομίου του Σικάγο, προκειμένου να απογειωθεί.

Όπως φαίνεται από το βίντεο όμως, μια φωτιά ξεσπάει ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν οι τροχοί αφήσουν το έδαφος, κάτι που τελικά και ευτυχώς, όπως λένε οι ειδικοί, δεν έγινε ποτέ.

Αμέσως σπεύδουν πυροσβεστικά οχήματα, ενώ φαίνονται και επιβάτες που προσπαθούν να το εγκαταλείψουν.

Το περιστατικό, κατά το οποίο υπήρξαν μόνο τραυματισμοί, συνέβη τον περασμένο Οκτώβριο, όμως τώρα δημοσιοποιήθηκε το βίντεο.

Ειδικοί τονίζουν ότι εάν το αεροπλάνο είχε απογειωθεί, πιθανότατα θα είχε συντριβεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.