ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Διάσημος παίκτης του Ράγκμπι συγκέντρωσε 1,5 εκατ. δολάρια για τα θύματα του τυφώνα Χάρβεΐ

Διάσημος παίκτης του Ράγκμπι συγκέντρωσε 1,5 εκατ. δολάρια για τα θύματα του τυφώνα Χάρβεΐ

Ο τυφώνας Χάρβεϊ χτύπησε με σφοδρότητα τις αμερικανικές ακτές, προκαλώντας στο Χιούστον και άλλες πόλεις και περιοχές, το απόλυτο χάος. Ενώ η μανία της φύσης εξακολουθεί να ξεσπά στην αμερικανική ήπειρο, η επόμενη μέρα αποτελεί ένα ζητούμενο, καθώς τα προβλήματα είναι τεράστια και χιλιάδες άνθρωποι θα χρειαστούν βοήθεια.

Ο διάσημος αθλητής της ομάδας Ράγκμπι του Χιούστον, J.J.Watt, ανακοίνωσε την Τρίτη την πρωτοβουλία του να συγκεντρώσει 1,5 εκατ. δολάρια για τα θύματα και τους πληγέντες του μεγάλου αυτού καιρικού φαινομένου.

Ο ίδιος έδωσε πρώτος το παράδειγμα, βάζοντας στον λογαριασμό 100.000 δολάρια από τα δικά του χρήματα. Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μέσω των social media, το ποσό που έβαλε ως στόχο συγκεντρώθηκε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και πλέον ο στόχος είναι τα 2 εκατ. δολάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αστέρας των Χιούστον Ρόκετς στο μπάσκετ, Chris Paul δώρισε άλλα 50.000 δολάρια, ζητώντας από τον κόσμο να συνεισφέρει όσο μπορεί, καθώς η επόμενη μέρα θα είναι εξαιρετικά δύσκολη για όλους και θα χρειαστούν οι δυνάμεις όλων για να ξεπεραστεί η κρίση και να ξαναβρούν, οι άνθρωποι που επλήγησαν, ξανά έναν ρυθμό στη ζωή τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.