ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Samy: Το θηλυκό σκυλί της ΕΛ.ΑΣ που συνέλαβε τον «Μαραντόνα»

Samy: Το θηλυκό σκυλί της ΕΛ.ΑΣ που συνέλαβε τον «Μαραντόνα»

Η Samy, το θηλυκό σκυλί της ΕΛ.ΑΣ, συμμετείχε σε πολλές επιχειρήσεις εντοπισμού ναρκωτικών και πριν λίγες μέρες συνέλαβε τον «Μαραντόνα»

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Samy ξεκίνησε για την τελευταία υπηρεσία της ζωής της. Την μεγάλη επιχείρηση στον Ασπρόπυργο, που είχε ως αποτέλεσμα την εξάρθρωση μεγάλης σπείρας ναρκωτικών, με έδρα καταυλισμό στην περιοχή Νέα Ζωή και αρχηγικό μέλος της οργάνωσης έναν 27χρονο Αλβανό, με το ψευδώνυμο «Μαραντόνα», που… έσπρωχνε μεγάλες παρτίδες ηρωίνης. Οι συλληφθέντες έκρυβαν τα ναρκωτικά κοντά στα εργαστήριά τους, καθώς και σε ειδικές κρύπτες στο έδαφος. Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: πάνω από 23 κιλά ηρωίνη σε 49 συσκευασίες του μισού κιλού, 38,8 γραμμάρια κάνναβης σε νάιλον συσκευασίες έτοιμες προς πώληση, 16,5 κιλά νοθευτική ουσία, δύο σακούλες με επικολλημένα αυτοκόλλητα στα οποία αναγράφονται «Θεσσαλονίκη» και «Λάρισα» αντίστοιχα, κυνηγετική καραμπίνα και ιδιωτικής χρήσης φορτηγό αυτοκίνητο.

Όπως επισήμανε ο επικεφαλής της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, Κώστας Παναγιωτόπουλος, η αξία των κατασχεθέντων ναρκωτικών υπολογίζεται σε 350.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΕΛ.ΑΣ στο Twitter θυμήθηκε την συνεργάτιδα της και την ευχαρίστησε, γράφοντας: «Συνέβαλε σημαντικά στην εύρεση ηρωίνης,κατά την επιχείρηση στον Ασπρόπυργο. Samy ευχαριστούμε!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.