ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Σάλος: 28χρονος στη Γαλλία βίασε 11χρονη και «αθωώθηκε» – Υποστήριξαν πως η ανήλικη συναίνεσε στην πράξη!

Σάλος: 28χρονος στη Γαλλία βίασε 11χρονη και «αθωώθηκε» – Υποστήριξαν πως η ανήλικη συναίνεσε στην πράξη!

Σοκαριστική ήταν η απόφαση δημοσίων κατηγόρων στη Γαλλία να παραπέμψουν σε δίκη έναν 28χρονο που βίασε 11χρονη, όχι για βιασμό, αλλά μόνο για σεξ με ανήλικη, υποστηρίζοντας ότι το παιδί συναίνεσε στο σεξ!

Έτσι πλέον ο άντρας είναι αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως πέντε ετών, την ώρα που εάν ήταν κατηγορούμενος για βιασμό θα πήγαινε φυλακή για πολλά χρόνια. Στο σκεπτικό τους ανέφεραν πως δεν εξανάγκασε την ανήλικη να κάνει σεξ μαζί του χρησιμοποιώντας σωματική βία και άρα δεν πρόκειται για βιασμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι συμφώνησε με τον άντρα να τον ακολουθήσει στο σπίτι του, ενώ βρίσκονταν σε ένα πάρκο στο Μοντμανί, ένα προάστιο βόρεια του Παρισιού. Αυτός της είχε πει ότι θα την μάθαινε πώς να φιλάει, αλλά τελικά την βίασε.
Η οικογένεια του παιδιού υποστηρίζει πως το κορίτσι «είχε παραλύσει» από το φόβο και πως ήταν ανίκανο να υπερασπιστεί τον εαυτό του. «Πίστευε πως ήταν πολύ αργά, πως δεν είχε δικαίωμα να αντισταθεί, πως δεν θα είχε καμία σημασία και συνέχισε στο “αυτόματο”, χωρίς συναίσθημα και χωρίς να αντιδρά», είπε η μητέρα της στην γαλλική ιστοσελίδα «Mediapart».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.