
Το ενδιαφέρον των λοιμωξιολόγων και της κυβέρνησης, όπως όλα δείχνουν εστιάζει στην επιστροφή των μαθητών της Γ’ Λυκείου στις σχολικές αίθουσες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αποφάσεις θα ληφθούν εντός της εβδομάδας, πιθανόν την Πέμπτη ή την Παρασκευή.
Σε ό,τι αφορά τις επικρατέστερες ημερομηνίες για την επιστροφή των μεγαλύτερων μαθητών στα θρανία, αυτές που εξετάζονται είναι δύο: Η 18η Ιανουαρίου και η 25η Ιανουαρίου.
Σημειώνεται ότι σήμερα άνοιξαν τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία, έπειτα από δύο μήνες που έμειναν κλειστά λόγω του lockdown.
Εν τω μεταξύ και καθώς το lockdown έχει πάρει παράταση, όπως έκανε γνωστό, σήμερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης, κάθε Παρασκευή θα λαμβάνονται οι όποιες αποφάσεις σχετικά με τα μέτρα και την ίδια ημέρα θα ανακοινώνονται.
Την ερχόμενη Παρασκευή αναμένονται αποφάσεις και για το άνοιγμα του λιανεμπορίου με click away, καθώς όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο καθηγητής και μέλος της επιτροπής των λοιμοξιολόγων Αθανάσιος Τσακρής, επί τάπητος θα τεθούν και αυτά τα δεδομένα, παράλληλα με εκείνα για την τελευταία τάξη του Λυκείου.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.