ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αμαλιάδα: 77χρονος δέχθηκε επίθεση από σκυλιά που ξέφυγαν από τους ιδιοκτήτες τους

Ο άτυχος 77χρονος δέχθηκε αλλεπάλληλες δαγκωματιές και τραυματίστηκε στο μηρό και στο ένα χέρι του

Αμαλιάδα: 77χρονος δέχθηκε επίθεση από σκυλιά που ξέφυγαν από τους ιδιοκτήτες τους

Τρομακτικές στιγμές βίωσε ένας ηλικιωμένος ο οποίος είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του στην Αμαλιάδα, το απόγευμα της Κυριακής, όταν βρέθηκε στα σαγόνια δυο αγριεμένων σκύλων που είχαν ξεφύγει από την επιχείρηση του ιδιοκτήτη τους και όρμησαν κατά πάνω του.

Ο άτυχος 77χρονος προσπάθησε να προστατευτεί και να σώσει το σκυλάκι του από τους σκύλους που είχαν πηδήσει την περίφραξη της επιχείρησης, ωστόσο δέχθηκε αλλεπάλληλες δαγκωματιές και τραυματίστηκε στο μηρό και στο ένα χέρι του.

Όταν ο ιδιοκτήτης των δυο σκυλιών και ένας συνεργάτης του απομάκρυναν τα ζώα, ο ηλικιωμένος μπόρεσε να ειδοποιήσει την σύζυγό του, η οποία τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου όπου νοσηλεύεται.

Ο 77χρονος υπέβαλε καταγγελία σε βάρος των δυο ανδρών, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Ήλιδας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες της πρόκλησης σωματικής βλάβης από αμέλεια και της ελλιπούς φροντίδας ζώων συντροφιάς, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.