
Στη σύλληψη ενός 17χρονου προχώρησαν το βράδυ του Σαββάτου (11/01) οι αστυνομικές αρχές, καθώς κατά τη διάρκεια ελέγχου σε αυτοκίνητο με τρεις επιβάτες, ο ανήλικος φέρεται να είχε μαζί του ένα πιστόλι – ρέπλικα.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατά την περιπολία τους στην περιοχή του Ασπροπύργου εντόπισαν ύποπτο όχημα με τρεις επιβαίνοντες και τους έκαναν έλεγχο.
Κατά τον έλεγχο στην κατοχή του 17χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι-ρέπλικα και γεμιστήρα.
Ακολούθως, ο 17χρονος οδηγήθηκε στο τμήμα, για παράβαση του νόμου περί όπλων και με τη σχηματισθείσα εις βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί ενώπιον εισαγγελέα.
Δείτε τη φωτογραφία από το πιστόλι – ρέπλικα:
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.