ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φωτιά στη Μαγνησία: Αναστέλλονται οι πληρωμές των κατοίκων προς τον Δήμο

Μέχρι και τον Οκτώβριο

Φωτιά στη Μαγνησία: Αναστέλλονται οι πληρωμές των κατοίκων προς τον Δήμο

Μεγάλες καταστροφές έχουν καταγραφεί ήδη στο δίκτυο ύδρευσης του ευρύτερου Βόλου από τη φωτιά που μαίνεται στη Μαγνησία και με ανακοίνωσή της η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μείζονος Βόλου αναφέρει:

«Εκτεταμένες ζημιές, που ξεπερνούν τα τρία εκατομμύρια ευρώ, προκλήθηκαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στα δίκτυα ύδρευσης και άρδευσης της ΔΕΥΑΜΒ, που χρήζουν άμεσης αποκατάστασης.

Ήδη από την επιχείρηση συντάχθηκε αναλυτικός κοστολογημένος πίνακας, όπου καταγράφονται οι βλάβες σε 45 σταθμούς, δίκτυα επικοινωνιών, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, αντλιοστάσια, μονάδες απονιτροποίησης, ενώ από τη λειτουργία εκσκαπτικών μηχανημάτων για την πυρόσβεση υπήρξαν και θραύσεις αγωγών».

Την ίδια ώρα με απόφαση του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου αναστέλλονται οι εισπράξεις των απαιτήσεων του δήμου και της ΔΕΥΑΜΒ από τους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν, δηλαδή Σέσκλου, Διμηνίου, Μελισσατίκων, Φυτόκου, Παλιουρίου, Γλαφυρών, Χρυσής Ακτής Παναγίας, Βελανιδιάς, Μαράθου, Κριθαριάς, Αγ. Γεωργίου Κυνηγών, Α’ ΒΙΠΕ, Κάκαβου, Λουζίνικου, Κογιάτικα έως 31 Οκτωβρίου 2023.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις των περιοχών αυτών, δεν θα απολέσουν τις ρυθμίσεις τους, δεν θα έχουν προσαυξήσεις, δεν θα καταστεί μη εξυπηρετούμενη καμία οφειλή τους και δεν θα ληφθεί κανένα μέτρο κύρωσης ή μπλοκάρισμα φορολογικών ενημερώσεων, κατασχέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς κλπ από το δήμο έως 31 Οκτωβρίου 2023.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.