Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Κρήτη: Άγνωστοι βανδάλισαν μεσιτικό γραφείο και δύο τράπεζες στα Χανιά (φωτο)

Αναζητούνται οι δράστες

Κρήτη: Άγνωστοι βανδάλισαν μεσιτικό γραφείο και δύο τράπεζες στα Χανιά (φωτο)

Άγνωστοι, κατά την διάρκεια της νύχτας, βανδάλισαν ένα μεσιτικό γραφείο και δύο τράπεζες στα Χανιά της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες έκαναν γυαλιά καρφιά την τζαμαρία μεσιτικού γραφείου που βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου. Επιπλέον, φέρονται να προκάλεσαν ζημιές και σε εξοπλισμό της επιχείρησης.


Εν τω μεταξύ, η συγκεκριμένη επιχείρηση real estate έχει δεχτεί επίθεση πριν από μήνες και στη Θεσσαλονίκη, με αναρτήσεις σε διαδικτυακό τόπο συλλογικοτήτων, να τη συνδέουν με ισραηλινά συμφέροντα.

Στη συνέχεια οι δράστες φέρονται να προκάλεσαν ζημιές σε τζαμαρία και ΑΤΜ δύο τραπεζικών καταστημάτων της πόλης των Χανίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.