Κρήτη: Στο νοσοκομείο 12χρονος που δέχτηκε σφαιρίδιο από αεροβόλο

Ερευνούν το περιστατικό οι αστυνομικοί

Κρήτη: Στο νοσοκομείο 12χρονος που δέχτηκε σφαιρίδιο από αεροβόλο

Άσχημη κατάληξη είχε για ένα 12χρονο αγόρι στο Ηράκλειο, η ποδηλατάδα που έκανε το απόγευμα της Παρασκευής, παρέα με έναν φίλο και συνομήλικό του!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, το παιδί δέχτηκε από το… πουθενά ένα σφαιρίδιο αεροβόλου όπλου, το οποίο “καρφώθηκε” στο μπράτσο του, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο Νοσοκομείο.

Το περιστατικό, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, έγινε το απόγευμα της Παρασκευής, λίγο μετά τις 5.30, στην περιοχή της Φιλοθέης!

Τα δύο αγόρια έκαναν την βόλτα τους, όταν ξαφνικά δέχτηκε το αδέσποτο σφαιρίδιο στο χέρι! Στο σημείο επικράτησε, όπως είναι φυσικό, αναστάτωση και άμεσα το παιδί μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ ενημερώθηκε και η αστυνομία.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι γιατροί που κλήθηκαν να εξετάσουν το τραύμα του 12χρονου, ανέφεραν ότι δεν μπορεί να αφαιρεθεί το σφαιρίδιο, από το σημείο στο οποίο έχει “καρφωθεί”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό της… προέλευσης του πυροβολισμού, βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.