ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οδηγός ταξί φέρεται να κρύβεται πίσω από το κινηματογραφικό τροχαίο στο Ηράκλειο

ΙΧ «καβάλησε» δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα σε αυλή σπιτιού

Οδηγός ταξί φέρεται να κρύβεται πίσω από το κινηματογραφικό τροχαίο στο Ηράκλειο

Ένας οδηγός ταξί φέρεται να ευθύνεται για το απίστευτο τροχαίο που σημειώθηκε στο Ηράκλειο, ενώ έγινε παράκληση να επικοινωνήσει με τις αρχές, όποιος μπορεί να γνωρίζει κάτι.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο, που είχε ως αποτέλεσμα ένα ΙΧ να «καβαλήσει» δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα σε αυλή σπιτιού, ρίχνει μια ανάρτηση στη σελίδα του Facebook Ηράκλειο Κουασιμόδεια πόλη στην οποία χρήστης αναφέρει πως πίσω από το ατύχημα είναι ένας οδηγός ταξί που πέρασε με κόκκινο.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, τον επαγγελματία οδηγό «ξεσκέπασε» κλειστό κύκλωμα κάμερας, αναφέροντας επίσης πως ο ταξιτζής εγκατέλειψε το θύμα και έφυγε από το σημείο του ατυχήματος.

Ο ίδιος μέσω της ανάρτησής του απευθύνει παράκληση στους κατοίκους της περιοχής που έχουν κάμερες έξω από τα σπίτια τους να ελέγξει το οπτικό υλικό προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος της συμβολής Καστρινάκη και Σμπώκου, ακριβώς κάτω από την εκκλησία της Αγίας Σοφίας.

Στο σημείο άμεσα έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής που απεγκλώβισαν την 26χρονη οδηγό από το όχημά της και την παρέδωσαν στο ΕΚΑΒ ελαφρά τραυματισμένη.

Ο χρήστης του Facebook έκανε την εξής ανάρτηση κάνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί του.

«Σημερα (29/08) στις 05:00 πραγματοποιηθηκε τροχαιο ατυχημα στο υψος της Σμπωκου και Καστρινακη, στο σημειο οπου βρισκονται τα φανάρια. Το τροχαιο προκληθηκε συμφωνα με οπτικο υλικο απο εναν οδηγο ταξι καθως παραβιασε κοκκινο σηματοδοτη. Ο οδηγος εγκατελειψε το θυμα και εφυγε διχως να καλεσει την οποιαδηποτε βοηθεια. Η πορεια που ακολουθησε ηταν ο δρόμος Αντωνιου Καστρινακη απο την αρχη μεχρι το τελος και επειτα συνεχισε στην οδο Παρασκευοπουλου.

Θα θελαμε να ζητησουμε τη βοήθεια απο τους κατοικους της περιοχης.

Εάν καποιος διαθετει καμερα που να έχει εικόνα των οδων Αντωνιου Καστρινακη ή Παρασκευοπουλου, παρακαλουμε να ελεγξει το υλικο που έχει συλλέξει η καμερα καθως προσπαθούμε να εντοπισουμε τον οδηγό που αφησε την κοπελα αβοήθητη.

Οποιαδηποτε παροχη πληροφοριας θα ειναι εμπιστευτικη.

Παρακαλουμε πολυ, οποιος βρει κάτι, ας επικοινωνήσει!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σας ευχαριστουμε!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.