«Ουκρανικός ιός», ξανθός και δίμετρος κατακλύζει την Ευρώπη και διαλύει οικογένειες: 300.000 Ουκρανές σε «άλλα κόλπα»

Διαβάστε την μία από τις απίστευτες ιστορίες που συνέβη στην Βρετανία

«Ουκρανικός ιός», ξανθός και δίμετρος κατακλύζει την Ευρώπη και διαλύει οικογένειες: 300.000 Ουκρανές σε «άλλα κόλπα»

(Ανανέωση – Αρχική δημοσίευση 23/5 – 17:16)

Ουκρανικός ιός της απιστίας πλήττει όλη την Ευρώπη με τις εκατοντάδες χιλιάδες «προσφυγοπούλες» δίμετρες Ουκρανές καλλονές να προκαλούν «πανδημία απιστιών» με τους άντρες να διαλύου τα σπίτια τους και να φτάνουν ακόμα και στο διαζύγιο!

Το σκηνικό που έζησε η Ελλάδα την δεκαετία του ’90 με τις χιλιάδες καλλονές από Ουκρανία, Βουλγαρία, Ρουμανία κλπ. που κατέκλυζαν μπαρ, κλαμπ και νυχτερινά κέντρα παντός είδους (ειδικά στην επαρχία κι «έπαιρναν τα μυαλά» στους Έλληνες παντρεμένους, ειδικά στην σεξουαλικά πεινασμένη ελληνική επαρχία, τώρα το βιώνει ολόκληρη η Ευρώπη.

Από τα 6 εκατομμύρια Ουκρανών που βρήκαν την ευκαιρία να φύγουν από τη χώρα, μόλις άνοιξαν τα σύνορα της ΕΕ, με όλα τα έξοδα πληρωμένα (διαμονή, μετακίνηση και μετρητά), οι 300.000 είναι νέες, μέχρι 30 ετών, όμορφες και ανύπαντρες, ενώ άλλες 500.000 υπολογίζονται οι παντρεμένες χωρίς συζύγους που βρήκαν καταφύγιο στις χώρες τις ΕΕ.

Γυναίκες χωρίς ερωτικές αναστολές, λειτουργούν σαν «ιός» στις οικογένειες και τις διαλύουν. Χαρακτηριστική η περίπτωση της οικογένειας του 29χρονου Βρετανού Τόνι Γκάρνερ , ο οποίος έβαλε στην οικογένειά του, με την σύμφωνη γνώμη της γυναίκας του Λόρνα που λυπήθηκε την «Ουκρανή προσφυγοπούλα» Σοφία Καρκάρντιμ, 22 ετών.

Η συνέχεια άκρως προβλεπόμενη: Ο 29χρονος ξεμυαλίστηκε, με την ομορφιά της και τα νάζια της, σύναψε άμεσα ερωτική σχέση μαζί της και εγκατέλειψε την σύντροφό του και τα δύο τους παιδιά, τριών και έξι ετών αντίστοιχα.

«Ο έρωτάς μας είναι αληθινός. Η γυναίκα του δεν τον ικανοποιούσε όπως έπρεπε. Αυτή φταίει», είπε η νεαρή Ουκρανή στην εφημερίδα «The Sun».

«Η ζήλεια της τον έσπρωξε σε μένα. Έλεγε συνεχώς ότι κάτι έτρεχε μεταξύ μας ενώ αυτό δεν συνέβαινε. Τελικά συνέβη. Άρα αυτή φταίει», δήλωσε στην εφημερίδα «The Sun»

Σε χθεσινές δηλώσεις της στην εφημερίδα «The Sun», η απατημένη σύζυγος δηλώνει ότι αισθάνεται διαλυμένη όταν ο σύζυγός της αποφάσισε να την παρατήσει για χάρη της νεαρής Ουκρανής που φιλοξενούσαν.

Η ίδια πιστεύει ότι, εξαρχής η νεαρή Ουκρανή είχε βάλει στο… μάτι τον Άντονι, αποφάσισε ότι τον ήθελε και τον πήρε». «Δεν την ένοιαξε ότι κατέστρεφε μία οικογένεια», πρόσθεσε.

Η Λόρνα δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα ότι είχε επιφυλάξεις σχετικά με το πρόγραμμα φιλοξενίας Ουκρανών προσφύγων αλλά θεώρησε ότι ήταν το σωστό βλέποντας στην τηλεόραση τι επικρατούσε στην Ουκρανία.

Από την πλευρά του, ο Τόνι υποστηρίζει ότι νιώθει άσχημα αλλά «Δεν ήταν προγραμματισμένο να ερωτευτούμε με τη Σοφία και δεν είχαμε σκοπό να βλάψουμε κανέναν», προσθέτει.

Μάλιστα την έβαλαν να κοιμάται μαζί με τα παιδιά στο δικό τους δωμάτιο!

Ο Τόνι εξήγησε: «Ήταν προφανές από την αρχή ότι η Σοφία και εγώ κάναμε κλικ. Βλέπαμε ως αργά τηλεόραση και πηγαίναμε μαζί γυμναστήριο. Μιλούσαμε στον τελευταίο όροφο ενός πολυώροφου πάρκινγκ για ώρες και εκεί μέσα δώσαμε τα πρώτα μας φιλιά»!

Ανάλογες περιπτώσεις είναι χιλιάδες σε όλη την Ευρώπη. Οι Ουκρανές, «καυτές», απελευθερωμένες ερωτικά, αναζητούν την τρυφερότητα, μακριά από την φρίκη του πολέμου, μιας χώρας που έχει καταστραφεί.

Σημειώνεται ότι οι περισσότερες Ουκρανές προέρχονται όχι από τις ανατολικές περιοχές, αλλά από τα δυτικά και τα κεντρικά της Ουκρανίας που ο πόλεμος δεν δεν έχει φτάσει εκεί, τουλάχιστον σε επίπεδο χερσαίων δυνάμεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις Ελλάδα υπολογίζονται σε 50.000 οι Ουκρανοί και οι Ουκρανές που έχουν έρθει με τις τελευταίες να κατακλύζουν τα ξενοδοχεία πολυτελείας και τα νότια προάστια, με πολυτελή αυτοκίνητα τους. Τρελαίνουν τις παραλίες του Αστέρα και του Καβουρίου με τα λυγερόκορμες σιλουέτες τους και τα ξανθά μακριά μαλλιά τους…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.