ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Σέρρες: Bρέθηκε η 64χρονη που είχε χαθεί από το Στρυμονικό

Η γυναίκα ήταν ταλαιπωρημένη αλλά καλά στην υγεία της

Σέρρες: Bρέθηκε η 64χρονη που είχε χαθεί από το Στρυμονικό

Βρέθηκε η 64χρονη Βασιλική Μυστρίδου από το Στρυμονικό, στις Σέρρες, που είχε εξαφανισθεί αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Το Infonews24 ανέφερε ότι η γυναίκα βρέθηκε σε περιοχή κοντά στο Στρυμονικό.

Ήταν καλά στην υγεία της αλλά εμφανώς ταλαιπωρημένη και για τον λόγο αυτό μεταφέρθηκε σε Κέντρο Υγείας για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η γυναίκα εντοπίστηκε χάρη στις έρευνες των αρχών, πολιτών και των εθελοντών του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού (ΟΦΚΑΘ) που επιστράτευσε ακόμη και drone.

Όπως είχε αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γιος της, είχαν δει τη Μυστρίδου για τελευταία φορά στις 00:30 της Κυριακής, κοντά στο δημαρχείο της περιοχής.

Η ανάρτηση του γιου της:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.