ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Χανιά: Στο νοσοκομείο βρέφος 12 μηνών μετά από πτώση – Φέρει τραύμα από χτύπημα στο κεφάλι

Οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος βρίσκονται υπό διερεύνηση

Χανιά: Στο νοσοκομείο βρέφος 12 μηνών μετά από πτώση – Φέρει τραύμα από χτύπημα στο κεφάλι

Στο νοσοκομείο στα Χανιά μεταφέρθηκε ένα βρέφος που τραυματίστηκε από πτώση. 

Η «γέφυρα» ζωής που έστησαν αστυνομικοί στα Χανιά, βοήθησε ώστε το άτυχο βρέφος να μεταφερθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο νοσοκομείο της πόλης. Ευτυχώς το αγγελούδι δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά και η ζωή του δεν διατρέχει πλέον κίνδυνο. Από την πρώτη στιγμή βρίσκονται κοντά οι γονείς του, που έχουν ήδη δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς.

Το βρέφος 12 μηνών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Μαϊου, έπειτα από πτώση υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στην περιοχή του Καλαμιού.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία που επενέβη για να ανοίξει τον δρόμο στο όχημα που μετέφερε το παιδί για να φτάσει ταχύτερα στο νοσοκομείο.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι το παιδί δεν κινδυνεύει, ενώ φέρει τραύμα από χτύπημα στο κεφάλι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, για προληπτικούς λόγους, το βρέφος παρέμεινε για νοσηλεία στην παιδοχειρουργική κλινική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.