ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Κίνα: Κοριτσάκι σώθηκε από θαύμα από φορτηγάκι που έκανε όπισθεν (βίντεο)

Κίνα: Κοριτσάκι σώθηκε από θαύμα από φορτηγάκι που έκανε όπισθεν (βίντεο)

Ένα όχημα κατευθυνόταν ολοταχώς προς ένα κοριτσάκι που δεν είχε καταλάβει τίποτα και ενώ ετοιμαζόταν να το πατήσει σώθηκε από θαύμα.

Ευτυχώς, το κοριτσάκι δεν έπαθε τίποτα και έφυγε από το σημείο σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.Αυτή είναι η ανατριχιαστική στιγμή που ένα μικρό παιδί από την Κίνα γλίτωσε από θαύμα από τις ρόδες ενός φορτηγού που έκανε όπισθεν.

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει το όχημα να κάνει όπισθεν ακριβώς κατά πάνω σε ένα παιδί που παίζει ανυποψίαστο στην είσοδο ενός γκαράζ, στην πόλη Φοσάν, στην Γκουανγκντονγκ στη βορειοδυτική Κίνα.

Το φορτηγάκι πέρασε από πάνω από το κορίτσι, το οποίο βγήκε αλώβητο από κάτω πριν φύγει τρέχοντας σαν να μην συνέβη τίποτα.

Ένας τρομοκρατημένος περαστικός που είδε το περιστατικό έτρεξε αμέσως στον οδηγό ο οποίος δεν είχε δει το παιδί, να τον ενημερώσει για την παραλίγο τραγωδία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο συνέστησαν στους οδηγούς και τους γονείς να ελέγχουν το περιβάλλον και να μην αφήνουν χωρίς επίβλεψη τα παιδιά τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.