ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συντριβή μικρού αεροσκάφους στην Βραζιλία – Επτά νεκροί ο απολογισμός

Συντριβή μικρού αεροσκάφους στην Βραζιλία – Επτά νεκροί ο απολογισμός

Στους επτά ανέρχονται οι νεκροί από πτώση ενός μικρού αεροσκάφους, λίγο αφότου απογειώθηκε, κοντά στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, όπως ανακοίνωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Το ένα από τα θύματα ήταν ο επιχειρηματίας Σέλσο Σιλβέιρα Μέλο Φίλιο, αδελφός του ιδιοκτήτη της Cosan, ενός εκ των μεγαλύτερων επιχειρήσεων παραγωγής βιοκαύσιμων στη Βραζιλία, έγινε γνωστό από την εταιρεία, σε ένα δελτίο τύπου.

«Ο Σέλσο Σιλβέιρα Μέλο Φίλιο, που ήταν μέτοχος του ομίλου, επέβαινε στο αεροσκάφος που συνεντρίβη σήμερα το πρωί στο Πιρασικάμπα, όπως και η σύζυγός του, τα τρία παιδιά του, ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης», διευκρίνισε η Cosan.

To δικινητήριο κατέπεσε σε ένα άλσος, σε έναν οικισμό στο Πιρασικάμπα, σε απόσταση περίπου 150 χιλιομέτρων από το Σάο Πάολο και όλοι οι επιβαίνοντες σκοτώθηκαν. Σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Twitter από τους πυροσβέστες διακρίνεται μια μεγάλη μαύρη περιοχή, στο σημείο της πρόσκρουσης, όπου οι φλόγες συνεχίζουν να καίνε, ενώ γύρω της βρίσκοντα απανθρακωμένα δέντρα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αρχές δεν έχουν προς το παρόν δώσει πληροφορίες σχετικά με τα αίτια του δυστυχήματος, το οποίο σημειώθηκε μόλις 15 δευτερόλεπτα μετά την απογείωση, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή του Πιρασικάμπα. Το αεροσκάφος κατευθυνόταν στην πολιτεία Πάρα (βόρεια).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.