ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Εσωτερικοί τρομοκράτες»: Έτσι ζητούν να χαρακτηρίζονται γονείς που διαφωνούν στην υποχρεωτική μασκοφορία!

«Εσωτερικοί τρομοκράτες»: Έτσι ζητούν να χαρακτηρίζονται γονείς που διαφωνούν στην υποχρεωτική μασκοφορία!

Μια πραγματικά δυστοπική κατάσταση βιώνουμε τους τελευταίους μήνες εξαιτίας του Covid-19, καθώς έχουμε πλέον φτάσει στο σημείο οι εκπαιδευτικές αρχές των ΗΠΑ να ζητούν από την κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν να χρησιμοποιήσει αντιτρομοκρατικούς νόμους και να εμπλέξει το FBI για όσους γονείς αντιδρούν στα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Όπως μεταδίδει το RT, το Εθνικό Συμβούλιο Σχολείων έστειλε μία ανοιχτή επιστολή στην κυβέρνηση Μπάιντεν, ζητώντας οι ενέργειες των γονέων κατά σχολικών υπαλλήλων να ισοδυναμούν με αυτές της ενδοοικογενειακής τρομοκρατίας και των εγκλημάτων μίσους.

Οι γονείς που διαμαρτύρονται για παράδειγμα κατά της μάσκας να χαρακτηρίζονται ως εσωτερικοί τρομοκράτες.

Επενέβη μάλιστα ο Γενικός Εισαγγελέας, επικοινωνώντας με το FBI και Δικηγόρους του ποινικού δικαίου, ανακοινώνοντας σχέδια για την καταπολέμηση, αυτού που ο ίδιος αποκάλεσε «ανησυχητική εκτόξευση περιστατικών εκφοβισμού, παρενόχλησης και απειλών βίας κατά του προσωπικού του σχολείου».

Το μεγαλύτερο μέρος της βίας που παραθέτουν οι Αρχές είναι στην πραγματικότητα πράγματα, όπως γονείς που αρνούνται να φορέσουν μάσκες.

Να θυμίσουμε ότι και στην Ελλάδα έχουν ξεκινήσει οι διώξεις γονέων που είναι αντίθετοι με τα υποχρεωτικά τεστ και την υποχρεωτική μασκοφορία στα παιδιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προσφάτως είχαν βγάλει με χειροπέδες έναν πατέρα από το 2ο δημοτικό σχολείο Θέρμης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη γιατί αρνήθηκε να επιδείξει το self test.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.