ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ινδία: Στους 25 ο απολογισμός των νεκρών από τις καταρρακτώδεις βροχές στην Κεράλα

Ινδία: Στους 25 ο απολογισμός των νεκρών από τις καταρρακτώδεις βροχές στην Κεράλα

Τουλάχιστον 25 ο απολογισμός των νεκρών από τις τεράστιες καταστροφές μετά τις καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν τη νοτιοδυτική Ινδία.

Οι διασώστες συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό επιζώντων στις λάσπες και τα χαλάσματα, ενώ ο στρατός στέλνει αεροπορικώς είδη πρώτης ανάγκης.

Στο κρατίδιο Κεράλα πολλοί κάτοικοι έχουν βρεθεί αποκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο λόγω των βροχών, που εντάθηκαν από το βράδυ της Παρασκευής με αποτέλεσμα να υπερχειλίσουν οι ποταμοί και να πλημμυρίσουν οι δρόμοι. Έντεκα άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί στην περιφέρεια Ιντούκι και άλλοι 15 στο Κοταγιάμ, δύο περιοχές όπου σημειώθηκαν κατολισθήσεις και πλημμύρες.

Χιλιάδες άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους και έχουν στηθεί τουλάχιστον 100 καταυλισμοί για να τους φιλοξενήσουν, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της τοπικής κυβέρνησης της Κεράλα, Πιναραγί Βιτζαγιάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης συμμετέχουν ο στρατός, το πολεμικό ναυτικό και η αεροπορία. Δημόσιοι λειτουργοί που ρωτήθηκαν σήμερα είπαν ότι δεν γνωρίζουν πόσοι είναι οι αγνοούμενοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.