ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αιθιοπία: «Θα θάψουμε τον εχθρό σε ένα μήνα» διαμηνύει από το πεδίο της μάχης ο Αμπί Αχμέντ

Αιθιοπία: «Θα θάψουμε τον εχθρό σε ένα μήνα» διαμηνύει από το πεδίο της μάχης ο Αμπί Αχμέντ

Ο πρωθυπουργός της Αιθιοπίας Άμπι Άχμεντ προειδοποίησε σήμερα ότι «θα θάψει τον εχθρό» σε ένα μήνυμα που έστειλε από το πεδίο της μάχης, απ’ όπου καθοδηγεί τον ομοσπονδιακό στρατό απέναντι στους αντάρτες που προωθούνται προς την πρωτεύουσα.

Οι επικοινωνίες έχουν διακοπεί στις εμπόλεμες ζώνες και η πρόσβαση των δημοσιογράφων είναι περιορισμένη, καθιστώντας πολύ δύσκολη την επαλήθευση των πληροφοριών από ανεξάρτητες πηγές.

Σε συνέντευξη που μεταδόθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι Oromia Broadcasting Corporation, ο πρωθυπουργός και βραβευμένος με το Νόμπελ Ειρήνης το 2019, δήλωσε βέβαιος για τη νίκη του απέναντι στο Μέτωπο για την Απελευθέρωση του Τιγκράι (TPLF), οι συγκρούσεις με το οποίο συνεχίζονται εδώ και πάνω από έναν χρόνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μέχρι να θάψουμε τον εχθρό (…) μέχρι να επιβεβαιωθεί η ανεξαρτησία της Αιθιοπίας, δεν θα υποχωρήσουμε. Αυτό που θέλουμε είναι να δούμε μια Αιθιοπία όρθια ενώ θα πεθαίνουμε», είπε ο Άμπι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.