ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Απίστευτο: Παντρεύτηκε δέντρο για να το σώσει – Άλλαξε μέχρι και το επίθετο της (βίντεο)

Επισκέπτεται το δέντρο έως και πέντε φορές την εβδομάδα και το έχει στολίσει με στεφάνι, γιρλάντα και μπάλες για τα Χριστούγεννα

Απίστευτο: Παντρεύτηκε δέντρο για να το σώσει – Άλλαξε μέχρι και το επίθετο της (βίντεο)

Μια μητέρα δύο παιδιών που παντρεύτηκε ένα δέντρο λέει ότι το ζευγάρι είναι ακόμα δυνατό και γιορτάζουν μαζί τα τρίτα τους Χριστούγεννα.

Η 37χρονη Κέιτ Κάνινγκχαμ, η οποία άλλαξε το επώνυμό της σε Έλντερ (κουφοξυλιά) όταν παντρεύτηκαν μαζί με το δέντρο το 2019 στο Σέφτον του Μέρσεϊσαϊντ, λέει ότι το ζευγάρι είναι πιο αγαπημένο από ποτέ αυτή την εορταστική περίοδο.

Η μητέρα, που φροντίζει τον αυτιστικό γιο της παράλληλα με την περιβαλλοντική της εργασία, επισκέπτεται το δέντρο έως και πέντε φορές την εβδομάδα και το έχει στολίσει με στεφάνι, γιρλάντα και μπάλες για τα Χριστούγεννα.

Μάλιστα, θα περάσει τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων με το άλλο της μισό, αφήνοντας την υπόλοιπη οικογένειά της στο σπίτι, στο Μέρσεϊσαϊντ.

Η Κέιτ παντρεύτηκε το δέντρο πριν από τρία χρόνια σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα σχέδια σχετικά με την κατασκευή μιας παράκαμψης μέσα από το τοπικό της πάρκο εκείνη την εποχή.

Όπως είπε, το δέντρο την ολοκληρώνει και η αγάπη της έχει μεγαλώσει από τον γάμο τους στο Rimrose Valley Country Park τον Σεπτέμβριο του 2019.

Περιέγραψε το δέντρο ως μέρος της οικογένειάς της και είπε ότι η ένωσή τους άλλαξε τη ζωή της προς το καλύτερο. Η Κέιτ υπογράφει ακόμη και τις χριστουγεννιάτικες κάρτες της ως «Κύριος και Κυρία Έλντερ».

Η πρώην βοηθός καθηγητή παραδέχτηκε ότι μερικές φορές πραγματοποιεί έως και πέντε επισκέψεις την εβδομάδα, με αυτό να επιταχύνεται κατά τη διάρκεια του lockdown. Σχεδιάζει να επισκεφτεί το δέντρο τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων για να βεβαιωθεί ότι δεν θα μείνει έξω από τις εορταστικές της γιορτές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.