
Σε ανοδική τροχιά εξακολουθούν να κινούνται τα κρούσματα στη Γαλλία, με τις μολύνσεις, τα τελευταία 24ωρα, να είναι σταθερά πάνω από 300.000. Η Γαλλία ανακοίνωσε 305.322 νέα κρούσματα κορωνοϊού. Αν και ήταν αισθητά λιγότερα από τις 370.000 που ανακοινώθηκαν την Τρίτη, ο μέσος όρος των καθημερινών μολύνσεων για τις τελευταίες επτά ημέρες συνέχισε την ανοδική του πορεία, φθάνοντας τις 294.000, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του γαλλικού υπουργείου Υγείας. Ο αριθμός των ασθενών με Covid-19 στις μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) μειώθηκε κατά 46 στις 3.939, σημειώνοντας υποχώρηση για πρώτη φορά εδώ και έναν μήνα.
Η Γαλλία κατέγραψε επίσης 225 θανάτους ασθενών από επιπλοκές της νόσου Covid-19, αυξάνοντας τον συνολικό απολογισμό των θυμάτων σε 99.318.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.