
Ο μεγαλύτερος οικονομικός κίνδυνος στις ΗΠΑ από τη ρωσική επιχείρηση στην Ουκρανία είναι οι υψηλότερες τιμές καυσίμων και το μέγεθος του αντίκτυπου θα εξαρτηθεί από τη διάρκεια του πολέμου δήλωσε σήμερα η οικονομική σύμβουλος του Λευκού Οίκου Σεσίλια Ρόουζ
Η Ρόουζ, η οποία προεδρεύει του Συμβουλίου Οικονομικών Συμβούλων, είπε σε διαδικτυακή εκδήλωση του Politico ότι ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν συνεργάζεται με συμμάχους και χρησιμοποιεί κάθε διαθέσιμο εργαλείο για να μειώσει τον αντίκτυπο των υψηλότερων τιμών καυσίμων, συμπεριλαμβανομένης της απελευθέρωσης αποθεμάτων πετρελαίου από το στρατηγικό απόθεμα πετρελαίου των ΗΠΑ.
«Ξέρετε, οι οικονομικοί κίνδυνοι θα εξαρτηθούν από τη διάρκεια αυτού του πολέμου. Και όσο πιο γρήγορα επιλυθεί, τόσο μικρότερος είναι ο αντίκτυπος. Όσο περισσότερο συνεχίζεται, τόσο βαθύτερη είναι η αβεβαιότητα», είπε η Ρόουζ
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.