ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ρωσία: Έτοιμη να ανταπαντήσει στις κυρώσεις των ΗΠΑ σε ανάλογο βαθμό

Ρωσία: Έτοιμη να ανταπαντήσει στις κυρώσεις των ΗΠΑ σε ανάλογο βαθμό

Τη δική του δυναμική απάντηση απεργάζεται το Κρεμλίνο, όσον αφορά τις πρόσφατες κυρώσεις που επιβλήθηκαν από τις ΗΠΑ στη Ρωσία, επικαλούμενες την εμπλοκή της στην Ουκρανία, δηλώνοντας ότι ήδη εξετάζει το ζήτημα, στο οποίο σημειώνει ότι θα τηρήσει την αρχή της αμοιβαιότητας.

«Όπως δείχνουν οι κυρώσεις που είχαν επιβληθεί όλα τα προηγούμενα έτη, η βασική αρχή που διέπει αναμφίβολα την επιβολή κυρώσεων, είναι η αρχή της αμοιβαιότητας, συνεπώς είναι κάτι εντελώς αιτιολογημένο και κατανοητό», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος Τύπου της ρωσικής Προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ, όταν ρωτήθηκε ποια θα είναι η απάντηση της Μόσχας στις κυρώσεις που επέβαλλαν οι ΗΠΑ.

Ο κ. Πεσκόφ είπε ότι «σε επίπεδο των δικών μας εμπειρογνωμόνων, διατυπώνονται διάφορες εκδοχές κυρώσεων οι οποίες και θα προταθούν».

Αναφερόμενος μάλιστα στην συνάντηση Βλ. Πούτιν – Ντ. Τραμπ, η οποία αναμένεται να γίνει τον επόμενο μήνα κατά την διάρκεια της συνάντησης κορυφής της G20 στο Αμβούργο, είπε ότι δεν ακυρώνεται η συνάντηση, αλλά δεν έχει συμφωνηθεί ακόμη τίποτα το συγκεκριμένο γι’ αυτήν.

Σε ισχύ παραμένουν οι κυρώσεις των ΗΠΑ στη Ρωσία, μέχρι η Μόσχα να αποσυρθεί από την ανατολική Ουκρανία, δήλωσε την Τρίτη ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εν μέρει για αυτό επιβάλλονται κυρώσεις (…) Μέχρι (οι Ρώσοι) να φύγουν από την ανατολική Ουκρανία, θα συνεχίσουμε να επιβάλλουμε κυρώσεις στη Ρωσία» επέμεινε ο κ. Σπάισερ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.