ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τηλεφωνική επικοινωνία Μέι-Ερντογαν για το Κυπριακό

Τηλεφωνική επικοινωνία Μέι-Ερντογαν για το Κυπριακό

Το απόγευμα της Δευτέρας η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι και ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχαν τηλεφωνική επικοινωνία για το θέμα του Κυπριακού…

Η Μέι εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στον Τούρκο πρόεδρο για το θάνατο μελών του κόμματός του (AKP) στην ανατολική Τουρκία και συμφώνησαν από κοινού ότι το συμβάν ενισχύει την πρόθεση να εργαστούν για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας – αντικείμενο που θα αποτελέσει βασικό θέμα συζήτησης στην σύνοδο των G20 στο Αμβούργο.

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, με την Βρετανίδα πρωθυπουργό να υπογραμμίζει ότι πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία για την επίτευξη συμφωνίας. Η Μέι υπογράμμισε ότι πρέπει να υπάρξει ευελιξία και από τις δύο πλευρές, αλλά μέσω συνεχούς πολιτικής θέλησης μία ιστορική συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μέι εξέφρασε την πλήρη υποστήριξή της προς τη διαδικασία και την διάθεσή της να διαδραματίσει ενεργό ρόλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.