ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

G20: Η Μελάνια δίπλα στον Πούτιν – Οι θέσεις των προεδρικών ζευγαριών και τι φόρεσαν στο δείπνο(φωτο,βίντεο) (upd)

G20: Η Μελάνια δίπλα στον Πούτιν – Οι θέσεις των προεδρικών ζευγαριών και τι φόρεσαν στο δείπνο(φωτο,βίντεο) (upd)

Στο δείπνο που παρατέθηκε στους ηγέτες των G20 και τις συζύγους τους, στο Αμβούργο, η Μελάνια Τραμπ κάθισε δίπλα στον Ρώσο πρόεδρο. Οι δυο τους συνομίλησαν για αρκετή ώρα, χαμογελώντας, αφού πριν, ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε την ευκαιρία να συζητήσει για περίπου δύο ώρες με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η θέση του Τραμπ από την άλλη ήταν δίπλα στην Τζουλιάνα Αγουάντα, τη σύζυγο του προέδρου της Αργεντινής, Μαουρίσιο Μάκρι και εκείνος με τη σειρά του κάθισε στο πλευρό της Ανγκελα Μέρκελ, η οποία ως οικοδέσποινα ήταν στο κέντρο του τραπεζιού.

Στην άλλη άκρη, η Μπριζίτ Μακρόν, σύζυγος του Γάλλου προέδρου, συνομιλούσε με τον Σι Ζινπίνγκ, τον πρόεδρο της Κίνας, ο οποίος καθόταν δίπλα της.

Τι επέλεξαν να φορέσουν οι δύο «Πρώτες Κυρίες»;

Μελάνια Τραμπ και Μπριζίτ Μακρόν έκλεψαν τις εντυπώσεις στο δείπνο εργασίας των G20, με τις αριστοκρατικές δημιουργίες τους και τα υπέρλαμπρα κοσμήματα να πρωταγωνιστούν.

Σε στρατηγικές θέσεις οι δύο «Πρώτες Κυρίες» συζήτησαν με ηγέτες και τα φλας άστραψαν. Η Μελάνια Τραμπ έκατσε στο πλευρό του Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ η Μπριζίτ Μακρόν είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τον κινέζο πρόεδρο, Σι Ζινπίνγκ.

Ζαχαρί τσάρλεστον μίντι φόρεμα για την κυρία Τραμπ, μαλλιά επιμελώς ατημέλητα, κλασικά εντυπωσιακά δαχτυλίδια στα χέρια και λευκές γόβες.

Ασπρόμαυρη μακρυά μπλούζα και μαύρο παντελόνι σίγκαρετ για την κυρία Μακρόν, μαύρες γόβες, κρεμαστά σκουλαρίκια και σινιόν κότσος στα μαλλιά. Τα κοσμήματά της στην υπερβολή τους, με ευφάνταστα βραχιόλια και δαχτυλίδια.

Tα προεδρικά ζεύγη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.