ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Βενεζουέλα: Συνέλαβαν τους ηγέτες της αντιπολίτευσης (φωτό,βίντεο)

Βενεζουέλα: Συνέλαβαν τους ηγέτες της αντιπολίτευσης (φωτό,βίντεο)

Λίγο μετά τις εκλογές της Κυριακής ο Νίκολας Μαδούρο είχε προαναγγείλει ότι θα προχωρήσει σε αυτή την κίνηση…

Στη σύλληψη των ηγετών της αντιπολίτευσης Λεοπόλδο Λόπεζ και Αντόνιο Λεντέσμα, προχώρησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας οι αρχές της Βενεζουέλας, όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters.

Σε μήνυμά της στο Twitter η σύζυγος του Λόπεζ, Λίλιαν Τιντόρι έγραψε: «Μόλις πήραν τον Λόπεζ από το σπίτι. Ο Μαδούρο θα είναι υπεύθυνος, αν του συμβεί οτιδήποτε». Μάλιστα ανέβασε και βίντεο με τους αστυνομικούς να παίρνουν μαζί τους τον συζυγό της.

Ο Λεοπόλδο Λόπεζ είχε καταδικαστεί ως επικεφαλής των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων, κατά τις οποίες σκοτώθηκαν 43 άνθρωποι το 2014 και είχε τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ο Νικολάς Μαδούρο, μετά τις αιματοβαμμένες εκλογές για την ανάδειξη της συντακτικής συνέλευσης, είχε απειλήσει με φυλάκιση τους ηγέτες, που αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, καλώντας τους πολίτες της Βενεζουέλας σε κλιμάκωση των διαδηλώσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.