ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Πολωνία: 3 νεκροί και 18 τραυματίες σε τροχαίο με ουκρανικό λεωφορείο

Πολωνία: 3 νεκροί και 18 τραυματίες σε τροχαίο με ουκρανικό λεωφορείο

Tροχαίο με τρείς νεκρούς επιβάτες και δεκαοχτώ τραυματίες σημειώθηκε με ουκρανικό τουριστικό λεωφορείο, που έχασε ξαφνικά την πορεία του κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Το λεωφορείο πέρασε ενώ κινείτο σε δρόμο μεταξύ των πόλεων Σάνοκ και Πσέμισλ στη νοτιοανατολική Πολωνία, ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία και μετέδωσαν τα πολωνικά μέσα ενημέρωσης.

Γύρω στις 23:00 τοπική ώρα (24:00 ώρα Ελλάδος), το λεωφορείο, που μετέφερε Ουκρανούς τουρίστες από την Λβιβ με προορισμό την Βιέννη, ξέφυγε από την πορεία του σε μια στροφή, έσπασε την μπάρα ασφαλείας και ανατράπηκε αρκετές φορές καθώς έπεσε από ύψος στο πλάι του δρόμου.

“Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα”, δήλωσε ο Γκρεγκόρζ Λάτοσεκ, εκπρόσωπος της τοπικής πυροσβεστικής υπηρεσίας, στο τηλεοπτικό δίκτυο TVN 24.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων PAP, από τους 18 τραυματίες, οι 8 είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της χώρας, αρκετά δυστυχήματα έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν στο ίδιο σημείο, στον αυτοκινητόδρομο 28 του εθνικού δικτύου, μεταξύ των πόλεων Σάνοκ και Πσέμισλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.