ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Γεωργία: Αμφισβητεί το αποτέλεσμα των εκλογών στα δικαστήρια η αντιπολίτευση- Διαδηλώνουν οι πολίτες

Γεωργία: Αμφισβητεί το αποτέλεσμα των εκλογών στα δικαστήρια η αντιπολίτευση- Διαδηλώνουν οι πολίτες

Κατά του αποτελέσματος που προέκυψε από τις προεδρικές εκλογές διαδήλωσαν την Κυριακή στην πρωτεύουσα της Γεωργίας, Τιφλίδα.

Ο ηττημένος υποψήφιος στις εκλογές Γκρίγκολ Βασάντζε είπε ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα αμφισβητήσουν το αποτέλεσμα στα δικαστήρια.

Ο ίδιος χαρακτήρισε τις εκλογές ως μία “εγκληματική φάρσα” και ζήτησε την επανάληψή τους, μετά την ανακοίνωση της κεντρικής εκλογικής επιτροπής την Πέμπτη (29.11.2018) σύμφωνα με την οποία, η Σαλομέ Ζουραμπισβίλιε εξασφάλισε ποσοστό 59,5% των ψήφων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Βασάντζε κέρδισε το 40,5% – σύμφωνα με την κεντρική εκλογική επιτροπή, ενώ η Ζουραμπισβίλιε είχε την υποστήριξη του κυβερνώντος κόμματος Γεωργιανό Όνειρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.