ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άναψαν τα αίματα στην ιταλική βουλή για τον προϋπολογισμό (φωτο – βίντεο)

Άναψαν τα αίματα στην ιταλική βουλή για τον προϋπολογισμό (φωτο – βίντεο)

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στο ιταλικό κοινοβούλιο κατά τη διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού για το 2019.

Βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος «εκτόξευσε» το κείμενο του προϋπολογισμού προς υφυπουργό της κυβέρνησης, με αποτέλεσμα να απειληθεί σύρραξη, καθώς λίγο έλειψε ορισμένοι βουλευτές να έρθουν στα χέρια.

Ο Πρόεδρος της Βουλής υποχρεώθηκε να διακόψει τη συνεδρίαση, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Η αντιπολίτευση επέκρινε την κυβέρνηση Κόντε, υποστηρίζοντας ότι υπέκυψε στα κελεύσματα των Βρυξελλών, με τον Ιταλό Πρωθυπουργό να αντιπαρέρχεται τις κατηγορίες.

Το νομοσχέδιο του προϋπολογισμού πρέπει να ψηφιστεί έως τις 31 Δεκεμβρίου και να τεθεί σε εφαρμογή από την 1η Ιανουαρίου, όπως έχει συμφωνηθεί με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ώστε η Ιταλία να αποφύγει κυρώσεις για παραβίαση του Συμφώνου Σταθερότητας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
https://www.euronews.com/embed/632558
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.