ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Πιτσιρικάς πήρε στην Αμεση Δράση για μια πρόσθεση -Η απίστευτη αντίδραση της αστυνομικού [ηχητικό]

Πιτσιρικάς πήρε στην Αμεση Δράση για μια πρόσθεση -Η απίστευτη αντίδραση της αστυνομικού [ηχητικό]

Η αστυνομία καλείται να λύσει διάφορα προβλήματα. Αλλά και στα μαθηματικά; Οπως αποδείχθηκε, ναι.

Ενας πιτσιρικάς στο Λαφαγιέτ της Ιντιάνα… έσπαγε το κεφάλι του για να κάνει μια πρόσθεση με κλάσματα, έπειτα από μια δύσκολη ημέρα στο σχολείο. Τελικά αποφάσισε να σηκώσει το τηλέφωνο και να καλέσει την Αμεση Δράση. Η αστυνομικός που απάντησε στην κλήση του είχε απίστευτη αντίδραση, αφού έδειξε τρομερή κατανόηση, του μίλησε γλυκά και στο τέλος τον καθοδήγησε ώστε να λύσει ο ίδιος το πρόβλημα.

«Είχα πραγματικά άσχημη μέρα και… δεν ξέρω… σας πήρα να σας το πω», είπε ο μικρός όταν απάντησαν στην Αμεση Δράση. Η αστυνομικός Αντόνια Μπάντι τον ρώτησε γιατί ήταν τόσο άσχημη η ημέρα του. «Εχω τόνους διάβασμα… Μαθηματικά, κλάσματα και δεν είμαι καλός σε αυτά», συνέχισε ο μικρός απαντώντας στις ερωτήσεις της. Οταν τον ρώτησε αν θέλει βοήθεια σε κάποιο πρόβλημα, εκείνος αποκάλυψε την αιτία του τηλεφωνήματος: η πρόσθεση 3/4 + 1/4.

Τελικά, η αστυνομικός τον καθοδήγησε ώστε να βρει μόνος του τη λύση. «Σας ευχαριστώ, συγγνώμη που σας κάλεσα, αλλά πραγματικά χρειαζόμουν βοήθεια», είπε στο τέλος ο μικρός και η Μπάντι του απάντησε «Είμαστε πάντα εδώ να βοηθάμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.