ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τραμπ προειδοποιεί Ιράν: «Δεν μπορεί να υπάρξει άλλη σφαγή ειρηνικών διαδηλωτών»

Τραμπ προειδοποιεί Ιράν: «Δεν μπορεί να υπάρξει άλλη σφαγή ειρηνικών διαδηλωτών»

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε πως η κυβέρνησή του παρακολουθεί στενά τις διαδηλώσεις που ξέσπασαν στο Ιράν μετά την παραδοχή της ιρανικής κυβέρνησης ότι κατέρριψε κατά λάθος το ουκρανικό επιβατηγό αεροσκάφος.

«Προς τον γενναίο πολύπαθο λαό του Ιράν: Στάθηκα στο πλευρό σου από την έναρξη της Προεδρίας μου και η Κυβέρνησή μου θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα σου. Παρακολουθούμε στενά τις διαδηλώσεις σας και αντλούμε έμπνευση από το κουράγιό σας», ανέφερε ο Τραμπ σε ανάρτησή του.

Μάλιστα ο Ντόναλντ Τραμπ προειδοποίησετο ιρανικό καθεστώς ενάντια σε μια «ακόμη σφαγή ειρηνικών διαδηλωτών» αναφερόμενος στο κίνημα διαμαρτυρίας που ξέσπασε στο Ιράν τον περασμένο Νοέμβριο.

«Δεν μπορεί να υπάρξει μια ακόμη σφαγή ειρηνικών διαδηλωτών, ούτε μια διακοπή του διαδικτύου. Ο κόσμος παρακολουθεί», έγραψε σε tweet.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.