ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρωσία: «Κρύφτηκε» στο δάσος για να σωθεί από την πανδημία – Πέθανε από δηλητηριώδες φυτό

Ρωσία: «Κρύφτηκε» στο δάσος για να σωθεί από την πανδημία – Πέθανε από δηλητηριώδες φυτό

Καταμεσής της πανδημίας κορωνοϊού, ένας Ρώσος ταξιδευτής και ποδηλάτης έφυγε στο δάσος για να σωθεί από τον COVID-19, αλλά μερικές μέρες τον βρήκαν νεκρό από δηλητηρίαση.

Συγκεκριμένα, ο Αλεξάντρ Νόρκο βρήκε καταφύγιο από τον κορωνοϊό σε ένα δάσος κοντά στην Αγία Πετρούπολη.

Λίγο πριν φύγει, ο άντρας έκανε λόγο για μια απίστευτη φρενίτιδα πλανητικής κλίμακας από την οποία ήθελε να απομακρυνθεί.

Όπως αναφέρει η σύζυγος του ποδηλάτη, πέθανε στις 6 Απρίλη από δηλητηρίαση, που του προκάλεσαν οι ρίζες ενός άγριου φυτού που κατανάλωσε.

«Σύμφωνα με τους ειδικούς, το συγκεκριμένο φυτό έχει καλή γεύση και μυρίζει ευχάριστα, αλλά μπορεί να σκοτώσει και άλογο. Πρόκειται για το φυτό κώνειο. Ένας αρχαίος φιλόσοφος (Σωκράτης) δηλητηριάστηκε πίνοντας το χυμό αυτού του φυτού. Ο Σάσα αποκαλούσε τον εαυτό του ως φιλόσοφο της εθελοντικής απλότητας… Και καταλάθος επανέλαβε τη μοίρα του αρχαίου φιλόσοφου», ανέφερε η σύζυγος του ποδηλάτη, στη σελίδα της στο Vkontakte, στις 9 Απρίλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.