Καζάνι που βράζει οι ΗΠΑ: Ένας νεκρός σε διαδήλωση Black Lives Matter στο Όστιν

Καζάνι που βράζει οι ΗΠΑ: Ένας νεκρός σε διαδήλωση Black Lives Matter στο Όστιν

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε χθες Σάββατο και πολλοί πυροβολισμοί έπεσαν εν μέσω διαδήλωσης Black Lives Matter στο κέντρο του Όστιν στο Τέξας, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook Live ακούγονται πολλοί πυροβολισμοί την ώρα που ομάδα περίπου 100 ατόμων πραγματοποιούσε πορεία φωνάζοντας «Πάνω οι γροθιές! Αντεπιτεθείτε!».

Η αστυνομία του Όστιν και η υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων της πόλης επιβεβαίωσαν με ανάρτησή τους στο Twitter ότι ένας άνθρωπος σκοτώθηκε, χωρίς ωστόσο να δώσουν άλλες πληροφορίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία επεσήμανε ότι σύντομα θα παραχωρήσει ενημέρωση στους δημοσιογράφους για το περιστατικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.