ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πάσχει από ελαφριάς μορφής κατάθλιψη η Μισέλ Ομπάμα

Πάσχει από ελαφριάς μορφής κατάθλιψη η Μισέλ Ομπάμα

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε μέσα από τις δηλώσεις της ότι πάσχει από ελαφριάς μορφής κατάθλιψη, που της δημιουργήθηκε μετά το τέλος της καραντίνας λόγω κορωνοϊού.

Η σύζυγος του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα έκανε τις δηλώσεις αυτές στο τελευταίο κατά σειρά επεισόδιο των podcast της, που προβλήθηκε σήμερα στο Spotify.

«Ξυπνάω μέσα στη νύχτα, διότι κάτι με ανησυχεί ή γιατί αισθάνομαι ένα βάρος», εξήγησε η ίδια.

«Προσπάθησα να κάνω αθλήματα, όμως υπήρξαν περίοδοι κατά τη διάρκεια αυτής της καραντίνας που απλά δεν είχα την ψυχική δύναμη».

Η 56χρονη Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε, επίσης, ότι «είχε τα συναισθηματικά πάνω και κάτω της που όλος ο κόσμος νιώθει».

Στιγμές «κατά τις οποίες δεν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου».

«Δεν είναι μια εποχή κατά την οποία ανθίζουμε πνευματικά», συμπλήρωσε. «Γνωρίζω ότι περνάω μια μορφή ελαφράς κατάθλιψης».

«Όχι μονάχα λόγω της καραντίνας, αλλά επίσης λόγω των φυλετικών μαχών. Και το να βλέπει κανείς αυτή τη διοίκηση, την υποκρισία της, μέρα με την ημέρα, είναι αποκαρδιωτικό».

Οι ΗΠΑ υπήρξαν τους τελευταίους μήνες θέατρο πρωτόγνωρων αντιρατσιστικών διαδηλώσεων, τις οποίες προκάλεσε ο θάνατος του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ στα τέλη Μαΐου από έναν λευκό αστυνομικό.

Επιπλέον, η πρώην Πρώτη Κυρία είπε στο podcast της ότι είναι «εξαντλητικό» να «ξυπνάς και να βλέπεις μια ακόμη νέα ιστορία για έναν μαύρο… που δέχθηκε απάνθρωπη συμπεριφορά, τραυματίστηκε ή ατηγορήθηκε εσφαλμένα για κάποιον».

«Και αυτό οδηγεί σε ένα βάρος που δεν έχω αισθανθεί καμία στιγμή στη ζωή μου».

«Βρισκόμαστε σε μια μοναδική στιγμή της ιστορίας μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Διανύουμε κάτι που κανείς δεν το έχει ζήσει στη ζωή του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.