ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κίνα: Άνδρας έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών και άρχισε να πετά λεφτά από το παράθυρο

Κίνα: Άνδρας έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών και άρχισε να πετά λεφτά από το παράθυρο

Ένα περιστατικό από αυτά που δεν βλέπεις και τόσο συχνά έλαβε χώρα στην Κίνα, όπου ένας άνδρας έκανε χρήση ναρκωτικών και στην συνέχεια πετούσε χρήματα από το παράθυρο.

Η κινεζική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός άνδρα, αφού σκόρπισε μια «παραδεισένια βροχή από χαρτονομίσματα» σε περαστικούς από το παράθυρο του διαμερίσματός του.

Οπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του ο Guardian η αστυνομία αναφέρει ότι ο 29χρονος άνδρας «δεν είχε επαφή με την πραγματικότητα», αφού είχε λάβει ναρκωτικά στο σπίτι του, που βρίσκεται στον 30ό όροφο κτιρίου της Τσονγκκίγνκ, στη νοτιοδυτική Κίνα. Τότε, άρχισε να πετά μετρητά από το παράθυρό του στον δρόμο.

Τοπικά ΜΜΕ έγραψαν για την «παραδεισένια βροχή χαρτονομισμάτων από τον ουρανό».

Σύμφωνα με ανακοίνωση των αρχών, ο άνδρας κρατείται για χρήση ναρκωτικών, γίνεται έρευνα γύρω από το πρόσωπό του και λαμβάνει θεραπεία.

Το 2017, στην ίδια πόλη, μια γυναίκα σταμάτησε την κυκλοφορία πηγαίνοντας στη μέση του δρόμου και πετώντας πίσω της χαρτονομίσματα, με έναν αστυνομικό να την ακολουθεί και να τα μαζεύει. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, η γυναίκα είχε δηλώσει στην αστυνομία ότι πέταξε 16.000 γιουάν (περισσότερα από 2000€), γιατί ήταν σε… κακή διάθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πέρσι, ένας άνδρας που πέταξε στον αέρα 100.000 γιουάν επειδή είχε μια άσχημη μέρα στη δουλειά, ζήτησε από τους περαστικούς να του επιστρέψουν τα χρήματά του. η αστυνομία της πόλης Σίσι όπου έλαβε χώρα το περιστατικό αναφέρει ότι η πράξη του άνδρα προκάλεσε μποτιλιάρισμα, ενώ οι άνθρωποι έπεφταν ο ένας πάνω στον άλλο για να αρπάξουν τα χρήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.