ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ν.Πεσκόφ: «Ο Β.Πούτιν δεν έχει κάνει ακόμη το ρωσικό εμβόλιο – Ως επικεφαλής του κράτους δεν μπορεί να γίνει εθελοντής»

Ν.Πεσκόφ: «Ο Β.Πούτιν δεν έχει κάνει ακόμη το ρωσικό εμβόλιο – Ως επικεφαλής του κράτους δεν μπορεί να γίνει εθελοντής»

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του, έδωσε διευκρινίσεις σχετικά με το εάν έχει εμβολιαστεί με το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Συγκεκριμένα, επεσήμανε πως ο Ρώσος Πρόεδρος δεν έχει εμβολιαστεί ακόμη, καθώς δεν έχει ξεκινήσει ακόμη ο μαζικός εμβολισμός.

Ο Πρόεδρος, όπως είπε δεν μπορεί να ενταχθεί στους εθελοντές.

«Δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη τον μαζικό εμβολιασμό και, φυσικά, ο επικεφαλής του κράτους δεν μπορεί να λάβει μέρος στον εμβολιασμό ως εθελοντής. Ως επικεφαλής του κράτους δεν μπορεί να είναι εθελοντής, είναι αδύνατο».

Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό πως ο μαζικός εμβολιασμός στη Ρωσία θα αρχίσει το 2021 και θα είναι προαιρετικός.

«Προβλέπεται μαζική ανοσοποίηση για το 2021. Θα ήθελα να τονίσω για άλλη μια φορά ότι ο εμβολιασμός είναι εθελοντικός σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας» δήλωσε η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Τατιάνα Γκολίκοβα, στο συμβούλιο συντονισμού των επιτρόπων για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Πάνω από 95% η αποτελεσματικότητα του Sputnik V

Παράλληλα, γίνεται γνωστό πως το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V έχει εμφανίσει αποτελεσματικότητα μεγαλύτερη του 95% μετά την 42η ημέρα από τη χορήγηση της πρώτης δόσης του.

Το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF) ανακοίνωσε σήμερα τα αποτελέσματα που συλλέχθηκαν από εθελοντές και οδηγούν στο παραπάνω συμπέρασμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

22 ημέρες μετά τη λήψη της πρώτης δόσης του εμβολίου, η αποτελεσματικότητα διαμορφώνεται στο 91,4%, έγινε, επίσης γνωστό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.