ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πολλαπλές εκρήξεις κάτω από το έδαφος στο Νότιο Ντέβον

Πολλαπλές εκρήξεις κάτω από το έδαφος στο Νότιο Ντέβον

Οι πολλαπλές εκρήξεις και οι δονήσεις στο έδαφος ανάγκασαν 25 άτομα να εκκενώσουν τα σπίτια τους, σε περιοχή του Νότιου Ντέβον, στη Βρετανία.

Κάτοικοι ανέφεραν «πολλαπλές εκρήξεις κάτω από το έδαφος», λέει η αστυνομία.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρίσκονται στο σημείο στην πόλη Kingsbridge του Νότιου Ντέβον, όπου οι κάτοικοι εκκένωσαν τα σπίτια τους μετά από δονήσεις του εδάφους.

Μικρή υπόγεια πυρκαγιά

Η πυροσβεστική υπηρεσία «ερευνά επί του παρόντος μικρή υπόγεια πυρκαγιά που περιλαμβάνει καλώδιο ισχύος χαμηλής τάσης».

Οι κάτοικοι επιτρέπεται τώρα να επιστρέψουν στα σπίτια τους και το συμβάν δεν αντιμετωπίζεται πλέον ως σημαντικό περιστατικό.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ντέβον και της Κορνουάλης είπε: «Το περιστατικό στην οδό Church Street, στο Kingsbridge, δεν αντιμετωπίζεται πλέον ως σημαντικό. Η αιτία του έχει επιβεβαιωθεί ως απομονωμένο καλώδιο χαμηλής τάσης και δεν σχετίζεται με αέριο. Ένα άτομο δέχθηκε ιατρική περίθαλψη για εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα στο σημείο, αλλά δεν χρειάστηκε νοσοκομειακή περίθαλψη. Επιτρέπεται στους κατοίκους να επιστρέψουν στα σπίτια τους».

Νωρίτερα, εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Ντέβον και της Κορνουάλης είχε δηλώσει:

«Η αστυνομία δέχθηκε κλήσεις στις 11.50 π.μ. για αναφορές πιθανών εκρήξεων από ύποπτη διαρροή αερίου ή ηλεκτρικής τάσης που προήλθε από το δρόμο στο Church Street, Kingsbridge. Η Church Street έχει κλείσει και περίπου 25 άτομα εκκένωσαν την περιοχή και οργανώνεται προσωρινό καταφύγιο. Η φωτιά, η αστυνομία και οι μηχανικοί από εταιρείες φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος βρίσκονται στο σημείο. Οι πολίτες να αποφύγουν την περιοχή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.